keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

N Y T - nyt!

 Nyt sitten alkoi 24 käsityön putki, joka siivittää minua läpi lähes koko kesän. Kivaa. Aloittelin helpommasta päästä: perussukat Kirjo Pirkka- langasta. Tavoitteena on tehdä ainakin 10 sukat, että saisin syksyksi sukkia ja lankoja kulutettua. Mitään lankoja en meinaa ostaa. Tämä on siis minulla myös langankulutusprojekti!
Hääsukat vähän jarruttaa lähtöä koska vielä toinen sulhon sukka puuttuu. Sitäpaitsi purin jo aikasemmin esittelemäni ensimmäisen morsian-sukan, koska oli niin pliisu. Eli homma alkoi alusta. Häät on runsaan viikon päästä niin, että yritän saada nyt huomenna sen viimeisenkin sukan  valmiiksi, että pääsen oikein kunnolla KYH-hommiin. Tämä on kivaa ja minulla ihan ensimmäinen tälläinen projekti, jossa on näitä kanssasisaria tsemppaamassa. Onnea vaan teille kaikille muillekin, meitä on nyt 162 kesäyön hulluttelijaa!

19 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Kuulostaa hyvältä ja sukat näyttävät hienoilta! Ihanaa, kun häät tiedossa..Hyvää helatorstaita toivottelee Riitta Sinikka.

Kardemumma kirjoitti...

Minä myös olen vanhojen varastojen tyhjennyshommissa tässä KYHissä. Ei uutta lankaa, vaan kaapissa olevista on aikomus kutoa.

Sirpa kirjoitti...

Kiva,että säkin olet mukana! Minusta on huippuhauskaa seurata muiden tekemisiä :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Tsemppiä ja ihmettelen vieläkin teitä jotka aloitte tämän hullutuksen. Kiva seurata mitä tuleman pitää.

Matleena kirjoitti...

Mukava on seurata teidän KYHäilijöiden ahkerointia, kun itse en siihen touhuun ole vielä kertaakaan uskaltautunut mukaan. ;)

Pirjo kirjoitti...

Minustakin on kiva olla mukana tässä KYHäilyssä :)

Tarja Siik kirjoitti...

Hei Hesasta!
Nyt selvisi mnullekin tuo KYH..
kyhäilijöitä kaikki tyyni..
käsityöihmiset ovat myös usein puutarhaihmisiä!

Mari kirjoitti...

Juu, sukkia ei voi olla liikaa :) Mulla on myös lankavaraston tyhjennys tähtäimessä tämän KYH-puuhastelun myötä, voi sitten hyvillä mielin ostella syksyn uutuuslankoja :)

Neferi kirjoitti...

Mukavaa helatorstaita ja kyhäilyä :)

anja kirjoitti...

Hieno idea tyhjentää lankavarastoja! Minä vastarannan kiiski lopetin tänään viimeisen sukan kotimatkalla mökiltä ja nyt on kaikki kerät neulottu ja puikot pantu pussiin! Laskeskelin, että viime marraskuusta lähtien on tullut liki sata sukkaparia ja minusta se on tällaiselle mummelille enough yhtä päätä. Syksyllä sitten aloittelen taas.
Nuo hääsukat on muuten tosi kiva idea!
Mukavaa Helatorstaita!

Paula kirjoitti...

Minä en oo mukana mutta toivotan onnea muille. Oho, peräti 162 mukana!

Minttu kirjoitti...

Minulla myös sama suunnitelma KYH:ssä eli olemassa olevien lankavarastojen tyhjennys. Toivottavasti onnistuu!

Sara kirjoitti...

Hei! Selittäkää nyt hyvät ihmiset, mikä tämä KYH oikein on! Olen ihan pihalla, mutta olisi kiva saada vähän valaistusta asiaan :-)

Lila kirjoitti...

Tsemppiä sinulle KYHiin:) Meillä on samat tavoitteet; lankavaraston pienennys:) Saas nähdä miten käy kun lähden tänään Tallinnaan:D
Mukavaa loppu viikkoa sinulle!

Sude kirjoitti...

Nyt onkin hyvä aloittaa Kyh:ssä joululahjojen teko, niin ei tule kiire sitten joulun alla :) Minäkin olen mukana ja kunnianhimoisena suunnitelmana on tehdä kaikki valmiiksikin heinäkuun aikana. Saas nähdä miten käy, viime vuonna se onnistui.Onnea sinunkin kyhäilyyn :)

Auli kirjoitti...

Sara, kokeile nappia blogini oikealla niin se KYH selviää. :) Kiitos kaikille kommenteista, itse meinaan nyt vähän järjestellä tätä huushollia viikonlopuksi niin saan huomenna siivotuksi kun tämä on vähän sellainen lankahässäkkä koko kämppä!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jaa-jaa, sama se on minullakin, että noita keskeneräisiä tavoitteita pitäisi saatella valmiiksi tässä KYHäelmien rinnalla... Vaan onneksi tässä on tuo aloitustavoite nyt tässä kuussa vasta. (Vaikka heinäkuun loppu koittaa taas ennemmin kuin osaamme odottaakaan :D. Aika kuluu niin nopsasti, kun on mukavaa tekemistä ja hauskaa (blogi)seuraa :).)

TeSa kirjoitti...

Mukava seurata kuinka kaikki kyhäilyt valmistuvat ajoissa ;)

Peppi kirjoitti...

Onnea projektiin!!! Kiva seurata mitä kaikkea kesän aikana syntyy.