perjantai 29. huhtikuuta 2011

Sukat ja erilaisia palloja


Sain tänään häitä katsellessa sukat valmiiksi. Ne pääsivät poseeraamaan pyykkinarulle. Väri on keväisen vihreäkeltasininen.

Ulkona tuli mieleen kokeilla ottaa kuvia palloista mitä on pihallani. Minusta lasiset pallot ulkona ovat kivoja. Ne heijastavat kivasti aurinkoa ja saavat auringonsäteet joskus leikkimään nurmikolla.


Terassilla on yksi pallo, jossa on lasimosaiikkia. Se siirtyy aina ruukusta ruukkuun.

Tällä hetkellä ankealta näyttävällä kasvimaalla on kaksi lasipalloa, joissa on metallijalka. Nurmikko kaipaa haravoimista..


Tämä pallo on lankakerä, joka haluaa joksikin, ja pian. Lanka on sitä Chileläistä Araucanian ihanaa sukkalankaa, pehmeää ja yleellistä.
Tässä ovat minun vappupalloni tällä kertaa!

12 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Aika jäykkää, pidättyväistä, kaavamaista ja jopa tunteetonta. Ei tullut tippa linssiin, kuten Vickanin häissä. Entä sulla?

Paula kirjoitti...

Minä katselin häistä vasta illalla koosteen ja sitäkin sivusilmällä. Aika arkiset noi villasukat riippumassa pyykkinarulla, Auli. Olis edes silkkihansikkaat. Mutta noi lasipallot sopii paremmin päivän tunnelmaan.

Saila kirjoitti...

Ai niin, vappupallot! Ei minullakaan ole vappupalloja, mitähän kehittelisi!
Olen kyllä miettinyt ihan samantapaista värillistä lasipalloa kirsikkapuuta koristamaan.

Matleena kirjoitti...

Onpas kivan näköisiä nuo lasipallot puutarhassa! Nehän sopisivat tällaisen laiskankin puutarhurin pihaan. Ja tuo mariskoolin pallo vasta kaunis onkin! ;D

Minäkin muuten katselin osan illan hääkoosteesta ja olen Päivin kanssa samaa mieltä, ettei ollut näissä häissä sellaista tunnelatausta kuin Vickanin ja Danielin häissä.

Auli kirjoitti...

Joo Päivi ja Matleena. Ihan samaa mieltä olen minäkin, hääpari oli kaunis mutta ei niin liikuttavan hellästi osoittanut rakkauttaan kuin naapuripariskunta kesäkuussa 2010.

Lila kirjoitti...

Kauniit sukat:) ja ihania palloja!

Ei ollut ollenkaan sellaista romantiikkaa tämän päiväisissä häissä kun viime kesän häissä, mutta kyllähän noita katseli;)

Leena kirjoitti...

kauniit on vappupallosi. Hauskaa vappua!

Anonyymi kirjoitti...

Lasipallot on kiva idea. Minusta tässä kevään vaiheessa on oma hohtonsa, vaikka piha onkin vähän ankea. Ehkä se on sitä "odottamisen onnea", kun saa seurata mitä vihreää omalta pihalta pian putkahtaa esiin..

Neferi kirjoitti...

Mukavaa sukkapyykkiä välillä :).

Täälläkin löytyy puutarhasta muutama pallokoriste ja lisäksi vielä vanhat rikkinäiset jouluvalosarjat (teemoina enkeli, värilliset ja värittömät prismat jne) kiinnitettyinä kukkatukiin - tulee mukavasti näköä varhain keväällä ja myöhään syksyllä.

Hauskaa vappua.

Pirjo kirjoitti...

Mukavia vappupalloja sinulla, varsinkin nuo lasiset olivat kauniita.. :) Hauskaa vappua!

Mari kirjoitti...

Voi kun kivoja palloja, voin kuvitella miten aurinko rakastaa leikkiä niillä :) Hauskaa vappua!

Marjut kirjoitti...

Tosi kivoja palloja; hakkaavat 6-0 kaikki mikki hiiret ja hello kittyt:)