maanantai 4. huhtikuuta 2011

Haaste

Sain  Tuulettaren blogista haasteen. Koska olen nyt koululäppärin varassa (oma kone huollossa) kuva on neljännestä koulukoneeni valokuvakansiosta neljäs kuva. Kävipä tuuri, koska kuva on mielestäni kiva. Olimme koulusta lokakuun 6.päivä Satakunnan museossa tutustumassa kankaanpääläisen taiteilijan Liisa Juhantalon näyttelyyn. Näyttelyn  työt oli koottu taiteilijan sydänaiheisesta kokoelmasta. En muista enää kuinka monta tuhatta esinettä siellä oli. Mitä hulluinpiakin esineitä. Mm. silikoninen muotti, jolla voi paistaa sydämenmuotoisia kananmunia. Museossa ei saa kuvata ja taiteilijalle soitettiin ja hän antoi luvan kuvata näyttelyn ulkopuolella olleen kollaasin, jota taiteilija tekee edelleen. Siinä oli lanka ja neula: hän ompelee pykäpistoilla yhteen sydänaiheisia kortteja.  

En nyt nimeä ketään haasteen jatkajaa. Ottakaa haaste vastaan jos haluatte. Minulla on yksi muukin haaste vielä "jemmassa", mutta sitä jatkan vasta kun saan oman koneeni takaisin. Toivottasti koneessa on vielä kuvia...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin tuon näyttelyn syksyllä Porissa, kun olin katsomassa museolla ystäväni nukketeatteriesitystä. Oli hyvä tuulettaa vähän omaakin käsitystä sydän -aiheesta. Sehän on varmaan kaikkien kuvis- ja kässänopettajien lemppari ;-)

T.tuike

Tintti kirjoitti...

Ihana kollaasi!

Pirjo kirjoitti...

Kiva idea tuossa korttikollaasissa =) Itse olen joskus tehnyt lahjarasioita ompelemalla vanhoja kortteja yhteen (laatikoksi), mutta voihan niistä näköjään tehdä kaikenlaista =)

Jaana kirjoitti...

Mukava juttu!

Auli kirjoitti...

Tuike, joskus olen ihan kieltänyt että EI sydämiä tähän työhön, mutta tänä syksynä kaikki kasiluokkaiset tekivät vapaavalintaisen työn missä oli sydän jossakin muodossa. Just sen näyttelyn jälkeen.

Mari kirjoitti...

Sydämiä kerrakseen :) Kiva kollaasi!

seijastiina kirjoitti...

Kiva kuva löytyi haasteeseen, paljon sydämiä, liekkö taiteilija ollut rakastunut ;D