tiistai 12. huhtikuuta 2011

A shy hen

Tämä kana on ujo. Se on kanalaumassa "toisenlainen" kana. Se on hillitty ja ehkä vähän hienostelevakin. Se materiaali on kuitenkin sitä samaa arkista mankeliliinaa, kyljessä vanha nappi, bakeliittia mitä lie. Pyrstönä sillä heiluu vanhasta lakanasta pelastettu pitsipyrstö. Kanalle on kyllä kuoritumumassa kaveri, sillä kaverilla on tulppaaneita kyljessään. Se on tätä samaa hillittyä lajiketta.

Jollakin tavalla vaan nämä pikku persoonalliset kanaset ovat vieneet sydämeni. Eilen kun vein kouluun kanalauman oppilaat kysyivät saavatko he adoptoida kanoja. Minusta se oli ihana ajatus. Silti en kyllä suostunut... Eilen näitä olisi jo ostettu, mutta sanoin, että en taida niitä myydä. Itseasiassa oman käsityön myyminen on aina vaikeaa minulle. Ajattelen vähän niin, että kun en kehtaa niistä pyytää paljon mitään niin mieluummin melkein annan jollekin, jolle on ilo antaa. Tänään yksi työkaveri sai valita yhden kanasen ja tänä vuonna pääsiäiskorttini ovat kanoja!

18 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Ihana on tämäkin kana:) Olet sinä taitava!

Heleena kirjoitti...

Todella ihastuttava, kaikki ihanat elementit samassa, vanha pitsi, pellava, kirjonta ja vanha nappi. Tässä on jo "glamouria"...

Neferi kirjoitti...

Kananen on oikein hyvä pääsiäiskortti.

Sari kirjoitti...

Tuttavasi ovat varmasti tänä vuonna kovin iloisia kun saavat "kortiksi" persoonallisen kanasen!! Ovat kyllä kaikki niin omia persooniaan että, ja suloisia. :)

Sara kirjoitti...

Suloisia kanoja! Ihmeellistä kun noin "vaatimattomista" materiaaleista voi loihtia ihania asioita.

Rva Pioni kirjoitti...

Hupaisaa
miten persoonallisuudet erottuvat
noistakin. Tuo ei todellakaan
ole mikään ulospäinsuuntautunut
keikari vaan se hiljainen,
tunnollinen puurtaja.

anja kirjoitti...

Siis niin hienoja kanoja, aivan upeita nämä mankeliliinasta tehdyt. Ne ovat todellakin mitä parhaita pääsiäiskortteja! Mieluisia saajilleen.

Minä kun en osaa näitä ommella, ostin pikkutipuja laulupiirimme mummeleille ja sille, jolla oli vähiten poissaoloja läsnäololistassa, annoin lasisen kanarasian. Lasi on kuitenkin kylmää sinun pehmeiden kanastesi rinnalla.

Daisy kirjoitti...

Täytyy vain todeta, että se tekee, ken osaa. Aivan hurmaavia ovat nämä tipuset.

Mari kirjoitti...

Neiti hienohelma hillittyine väreineen on huippusuloinen :) Kivoja kortinkorvaajia!

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on IHANA! Ja tosiaan vähän ujon näköinen :)

Paula kirjoitti...

Vaik mää toista muit ja sano sammaa ko muut, ni kyl tää o ihana ja söpö! Tämä vasta onki sulone. Kiva ko hän saa lajitoveri.

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Auli den hönan är ju helt min stil ! Det stämmer att man inte vill sälja för man kan inte ta tillräkligt betalt...
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Pirjo kirjoitti...

Rumasta ankanpoikasestakin "kuoriutui" ihana kaunis joutsen... Niin on tämäkin kana kaunis vaikka onkin erilainen :)

Tintti kirjoitti...

Ihana!

Mä olen käynyt jonkun verran lähimyyjäisissä, mutta nyt olen päättänyt lopettaa. Sitä valmsitautuu ja tekee ja sitten kauppa käy huonosti jos lainkaan. Hinnoittelussa olen käyttänyt periaatetta, että pitää myydä sellaisella hinnalla, että ei harmita, jos joku ostaa. Mutta olen todennut, että on paljon kivempi antaa lahjaksi tai tehdä oravananahkakauppoja. Ja stressi on poissa, kun voi tehdä mit lystää laskematta kustannuksia.

Jaana kirjoitti...

Kaunis.

Liisa Tuimala kirjoitti...

Moikka!

Hieno kana! Se on totta, oman tekeleen myyminen on jotenkin kovin vaikeaa. On todella vaikeaa hinnoitella oma työnsä. Itse olen ollut aina taipuvainen alihinnoittelemaan töitäni, mutta muiden palautteen kautta olen tajunnut, että omia töitään voi myös arvostaa. Hinnassa sitten näkyy niin materiaalikustannukset kuin käytetty aikakin. Jos hinta on jonkun mielestä kova, hän ei sitten osta. Tosin, edelleen on jotenkin mukavampi antaa, kuten sanoit.

Marjut kirjoitti...

Ihania ovat kaikki kanaset! Tuttusi tykkäävät taatusti pääsiäiskorteistaan.

sirimi kirjoitti...

Ihana kananen! Tykkään kovasti noista väreistä mitä olet kanaan käyttänyt. Koristeitakin just sopivasti minun makuuni.:)