perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pauliina

Tämä nalle muutti uuteen kotiin tänään, sen sai lahjaksi ja kiitokseksi hyvä ystäväni ja työparini Paula, jonka kanssa yhteistyömme  sujuu ihan mahdottoman hyvin ja onpahan hän ollut muutaman päivän ihan sijaisenanikin ja pärjännyt. Nallen nimi on Pauliina, koska oppilaat keksivät minulle Aulille ja Paulalle yhteisnimen Pauli! Nallen vaatteissa on Paulan lempiväriä.
 Myös minä sain Paulalta ihanan lahjan. Näin lukuvuoden päättyessä on mukava muistaa ja kiittää. Siitä tulee hyvä mieli, kumminkin päin. Kiitos vielä kerran, Paula.

11 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Tuo nalle on ihana lahja samoin nuo herkullisen väriset ja malliset sukat.

Rentukka kirjoitti...

Onpa sinua onnistanut kun olet saanut noin ihanan työparin & sukat!
Hyvää loman alkua :) Joko siellä sataa?

Matonkude kirjoitti...

Suloinen Pauliina!
Mahtavaa työskennellä hyvän työparin.

Marjut kirjoitti...

Kivat muistamiset molemmilla!

Saila kirjoitti...

Voi miten ihanaa, että on hyvä työpari! Se on ihan parhautta se. Minullakin oli tärkeä ja hyvä työpari nimeltä Taija ja pomomme meni usein sekaisin nimissämme, kutsui toista toisen nimellä jne. Sitten keksimme, että jos hän sanoo Taila niin siinä on sekä Saila että Taija mukana!
Ihana nalle, nuo sinun tekemät eläinhahmot ovat aivan ihania ja persoonallisia!

Saila kirjoitti...

Ihana työpari siulla! :)

Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa :)

Paula Kristiina kirjoitti...

No, moi Pauli!:) Tykään niin paljon tuosta Pauliinasta että varmaan tuo jutun juju jäi aamulla vähän pimenton kun ihastelin kädentaitojasi. Ja liikutuin myös tuosta Pauliinasta sillä pappa kutsui minua aina Paulinaksi. Pauliina pääsee kanssani mökille ja tekee kanssani kivoja käsitöitöitä koko kesän. Kiitos Auli♥

Peppi kirjoitti...

Ihana kun synkkaa työparin kanssa noin hyvin - mukavampi tehdä töitä!
Suloisin lahjuksin olette toisianne muistaneet :)

Katju kirjoitti...

Tuo nalle on tosi ihana, kivat kuteet. ja sä sait tosi hehkuvan väriset sukat.

Päivi kirjoitti...

Hieno tapa tuollainen työkaverin muistaminen. Minäkin olen muutamalle lähimmälle kutonut sillasukat. Tuo nalle on kyllä aivan ihana. Mamma olisi muuten voinut tuollaisia söpönalleja alkaa innoissaan tehtailla.
Hyvää ja rentouttavaa loman alkua. Kutsun sut nyt meille virallisesti joskus juhannuksen jälkeen mieluiten. Olisi kiva kun tulisit ihan vaikka muutamaksi päiväksi! Saat maistaa mm. maa-artisokkakeittoa, lupaan!

Paula kirjoitti...

Ihanan nallen kaimani sai!