lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lillin sukkia ja omia alkujani


 

 Ehei... jos joku luuli, että olen saanut näin paljon aikaan, hän erehtyi. Eilen kävin kylässä hyvän ystävän luona ja ystävä esitteli oman ystävänsä neulomia sukkia. Ystäväni ja hänen ystävänsä ovat molemmat olleet liikunnanopettajia, toinen työkaverini ja toinen minun oppikouluaikainen liikunnanopettajani. Molemmat eläkepäivinään ovat innostuneita sukanneulojia.  Minusta nämä Lillin sukat ovat vallan mahdottoman ihania ja osoittavat mahtavaa värisilmää, vai mitä. Ylimmät olivat ehdottomat suosikkini, ihanat jämälankasukat!

 Itse olen aloittellut ahkerasti! Tässä lisää KYH-alkuja, työt 10, 11 ja 12.
Tänään poikkesin kivassa seurassa Tampereella ja ostin melkein kaksi kiloa lankaa.... No, oliks järkee... ei varmaan... mutta ihan pakko!

16 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Niin, eihän tässä hamstraamisessa yleensä kovin järkeä ole :D mutta vois sitä hullumpaakin harrastaa!!(katotaan kuinka minun käy jos/kun viikon päästä kuljen Tapion kaupan ohi Päntäneellä...)- Aivan ihania nuo sukat, kaikki!!

Paula kirjoitti...

Kyllä nuo Lillin sukat on nättejä, niissä on ihan oma käsiala (kuten yleensä käsityöntekijöillä).

Aikku kirjoitti...

Joskus jämälankasukista tulee kauniimmat kuin niistä pitkään suunnitelluista.

Päivi kirjoitti...

Mustakin tuo ylin on todella kauniisti sävytetty, muutkin kyllä!

Kardemumma kirjoitti...

Jämistä pakkaa tosiaan tulla aina ne parhaimmat. Onko se siinä, että toisia samanlaisia on vaikea tehdä? Lankaa tarvii olla aina varastossa.

Zelda kirjoitti...

Ihania alkuja ja myös valmiita, voi sentään:)

Rva Pioni kirjoitti...

Olin intoa piukassa, kun luulin, että me nähdään, mutta olitkin eri neuletapaamisessa. Toisella kertaa.
Ensi kerralla sitten Taito-shopista hieman vielä eteenpäin, niin oletkin jo Lanka-idean maisemisssa. Se on minusta hienovaraisin lankakauppa Tampereella. Joku kyllä tänään kehuskeli kauppahallissa olevaa lankakauppaa, pitää poiketa siellä (ei ostaa, katsoa vain).

Daisy kirjoitti...

Minustakin nuo ylimmät on kauneimmat.
Olen samaa mieltä jämälankasukista. Niistä tulee parhaita.

Paula Kristiina kirjoitti...

On tosiaan kauniita nuo Lillin sukat! Hyvältä näyttää sinunkin alkusi. Niinhän siinä aina käy että vaikkei pitäisi yhtään ostaa lankaa niin oho taas tuli ostettua:) Täällä on ihan sateinen ja kolea ilma. Oikein kesäloma ilma....

Neferi kirjoitti...

Oikein nättejä sukkia on Lilli neulonut :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita sukkia, värit passaa yhteen tosi hyvin. Mukavan näköisiä myös nuo sun omat aloitukset. Ja olen samaa mieltä - jämälangoista syntyy minustakin ne mukavimmat ja kauneimmat sukat, syystä tai toisesta. t. Eija

Peppi kirjoitti...

Kauniita sukkia ja ihanan paljon lankoja :) Oikeen sormet syyhyy, kun noita katselee..
Eilen kävin itsekin lankahyllyillä. Tällä kertaa onnistuin olemaan ostamatta, kun en oikein tiennyt mitä tekisin. Kotonakin kun on lankoja, että jospa niistä ensin.

Tintti kirjoitti...

Mä olen tammikuun lopulta ollut ostamatta lankaa, mutta siltikään ei ole loppunut kesken. Josnkun verran olen lahjaksi saanut. Tekee välillä hyvää tonkia tuota omaa lankakoria ja kaivella sen aarteita.

Upeita kirjoneilesukkia. Noiden malli pitäisi saada talteen, ettei vaan pääse unohtumaan.

Hauskaa lomaa sinullekin!

Sirpa kirjoitti...

On kyllä taiten tehtyjä sukkia,kauniita! Ja hyvältä näyttävät aloituksesi,kaunista tulossa sieläkin...

anja kirjoitti...

Tällainen pelkkien raitasukkien kutoja voi hurmostella näin ihanilla sukkakuvilla! Ihania, värikkäitä ja taitavasti tehtyjä. Vau. Itse en osaisi.

mustakissa kirjoitti...

Ihania sukkia tosiaan. Rosvolle pahoittelut, että voittoisan paketin lähettäminen on hiukan viivästynyt - työpaikka muutti uuteen osoitteeseen ja sillä kulmalla on vielä posti hukassa! Lupaan etsiä sen käsiini ensi viikon aikana;)