tiistai 5. kesäkuuta 2012

Alkuhuuma-aloituksia


Viime vuonna olin mukana Kesäyön hullutuksessa. Tänä vuonna ei pitänyt, mutta...

Sunnuntaina, kun oli viimeinen mahdollisuus ilmoittautua, päätin kuitenkin ilmoittautua. Pitkään emmin, menekö sukka- vai yleiseen sarjaan, koska sukat oli mielessä eniten. Kuitenkin nyt olen ilmoittautunut KYH2012 yleiseen sarjaan.  Viimeisenä aloittaneet eivät mahtuneet enää Kyh- blogia päivittämään,muttei se haittaa.  Pääasiahan on se neulominen. Nyt sitten pitää juhannukseen mennessä aloittaa 23 neule- tai virkkaustyötä. Ja kaikki pitää valmistua heinäkuun loppuun mennessä. Minäpä siis aloitin!

Kyh 1: raitalankasukat ,                 Kyh2: sukat  Olga-sukkien- tyyliin TicoTicosta (ostettu viime kesän alennusmyynnistä Sokoksesta),
 Kyh 3: raitasukat vanhaa Nalle-raitalankaa (en kauheasti tykkää, siksi tämä lanka on pyörinytkin lankakoreissa pitkään ),  Kyh 4: TicoTico-sukat edelleen,  raidotettuna,  Kyh 5: Regian raitalankasukat
Kyh 6: Nallen sekasotkuruskeaa ja kuvioneulesukat ,  Kyh 7: tuntematon raitalanka, Olga-muunnos on tämäkin sukan alku

Viime vuonna aloitin melkein joka päivä uuden neuleen, nyt kokeilen tälläistä pika-aloitusta. koska se on mahdollista.  Sittenpä voin valita kulloisenkiin tilanteeseen (bussimatka, junamatka, kylämatka, mökkireissu,  elokuvan katselu, neuletapaaminen (lauantaina menen bussilla Tampereelle sellaiseen) , aurinkopäivän ulkona iskuskelu tai  takan ääressä lämmittely jne jne) valita neuleen vaikkapa vaan tuurilla tai miten vaan!

Meinaan aloittaa ensin kaikki sukat ja sitten jättää muutamia muita töitä mietittäväksi.

11 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Nàttejà sukkien alkuja. 23 tyòn alkua ennen juhannusta on kyllà aika hurja mààrà saada sitten valmiiksi. Jatkuuko tuo haaste sitten jotenkin ettà tulee joku deadline noille kaikille tòille vai kuinka tuo toimii?

Auli kirjoitti...

Hyvä huomio, pitääpä vielä selventää postaukseen. Kaikki työt siis pitää tehdä valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä!

Paula Kristiina kirjoitti...

Olet sinä aika tehopakkaus kun kuitenkin taas jaksoit lähteä mukaan! Nättejä aloituksia, kiva odotella näitä sitten valmiina. Ulkona on kyllä tosi kylmä. En ole minäkään käynyt muuten kun eilen oli pakko työkkärissä käydä. Sinä onnelline kun sulla on takka minkä ääressä voi tunnelmoida ja lämmitellä. Tänään on se kokous missä mun kohtalo päätetään ja odottelen täällä jännityksellä soittoa:)

Paula kirjoitti...

Oho, mikä vauhti. Seitsemän KYHiä siis aloitettu.

Rva Pioni kirjoitti...

Minullekin vasta selvisi mikä on tuo KYH. Kiva kun olet taas mukana. Ilahduin kovasti, kun löysin linkistäsi Olga-sukkien ohjeen. Olen ostanut sellaiset joskus Tallinnasta ja nytpä kutittelevat punavirhreät sukkalangat. Taidankin tehdä Olgat. KYH ajassa jos saisin ne valmiiksi, niin hyvä.

Paula kirjoitti...

Oih, miten nättejä värejä!
Juu, on se kumma, ettei näitä tempauksia vaan voi vastustaa...

sinisukka kirjoitti...

Sinä se rohkeasti lähdit mukaan! Minäkin harkitsin, mutta jänistin loppusuoralla :D Voisihan sitä kokeilla noin "yksityisesti" miten mamman kävisi...:) Kiinnostava haaste!!

margsan kirjoitti...

No melkoisen urakan oletkin
ottanut- mutta haasteethan tekevät
elämästä mielenkiintoisen!!! Onnea vaan .....

Sirpa kirjoitti...

Hienija alkuja! Minä passasin tällä kertaa tuon leikin,vaikka se kivaa olikin viime vuonna :) Onnea urakkaan!

Nova Melina kirjoitti...

Voi ei miten ihania alkuja! Mä haluisin taas kahdet noista. :)

Saga kirjoitti...

Tuostahan valmistuu sukka poikineen.... ;O)