lauantai 25. kesäkuuta 2011

Viimeisinä, muttei vähäisimpinä

 Eilen  aloitin toiseksi viimeisimpänä työnä Kesäyön hullutukseen  Petunia huivin, jonka ohje on ihan vastikään ilmestyneessä Ullassa. Lankana tässä on vironvilla, joka näyttää muuttuvan tummemmksi huivin edistyessä, kerästä päätellen. Tuntuukin tosi kivalta mallilta ja olen tyytyväinen, että sukkavoittoinen hullutukseni sai minut loppupuolella rohkaistumaan tälläiseen aika isotöiseen työhön.Huivi on iso, mutta ainakin tähän saakka helppo. Mallin suunnittelija KristaK sanoi sitä tylsäksi kuin petunia, toisaalta tylsät mallit on kivoja kun niitä voi neuloa, vaikkei paljon vilkaisisikaan työhön kun vaikka katselee telkkaria.
23. aloittamani työ on kirjoneulesukat Seitsemän veljeksen raitalankajämistä yhdistettynä tummansiniseen.
                            
Tänään alotin vihreäsävyisestä Regia-langasta sukkia. Nyt on sitten mukavaa kun saa vain ottaa korista milloin minkäkin värisen työn ja tehdä, eikä tarvitse aloittaa mitään uutta.

KYH-lista 1-25 kesäkuuta 2011

1.Sukat Kirjopirkka -lanka, valmis
2. Virkatut kukat häälahjasukkkiin, valmis
3. Virkattu tiskikukka Sunshine -lanka, valmis
4. "Kesävoi"-sukat, Fabel-lanka, valmis
5. "Saku"-sukat Lidlin kesäsukkalanka, valmiit
6. Neulottu tiskiliina "Lima" Cotton -langasta, valmis
7. Perusmalliset sukat Seitsemän veljestä - langasta, valmis
8.Virkatut puuvillalaput kesätyynyyn, valmis
9. Perussukat Lidlin puuvillasekoitelangasta, valmis
10. Pinkit pitsisukat Viking Vilma- langasta, valmis
11. Sinikirjavat raitasukat Regia -langasta, valmis
12. Keltainen kiemurapitsi pyyheliinan kumpaankin päähän, valmis
13. Sininen kiemurapitsi pyyheliinan kumpaankin päähän, valmis 
14. Punaiset Tico Tico-lankaiset perussukat, valmis
15. Tiskikukka bambu-langasta, valmis 
16. Virkattu puuvillatyyny bavaria virkkauksella, kesken
17. Siniset "Saku"-sukat puuvillasukkalangasta, valmis
18. Virkattu puuvillapatalappu Bavaria-virkkauksella, valmis 
19.Kirjavat Fabel-sukat, valmis 
20.Pitsisukat Seitsemän veljestä lanka,valmis
21.Perussukat Kirjopirkka-lanka, valmis
22.Palmikkosukat "Kromosomi" Seitsemän veljestä -lanka, valmis
23.Kirjoneulesukat Seitsemän veljestä, valmis
24.Perussukat Regia-lanka, valmis
25.Pitsihuivi "Petunia", valmis
 
Tässä kesätunnelmia kuistiltamme. Valitettvasti tässä kuvassa ei kuulu hyttysten ininää, joka kaikista varotoimenpiteistä kummasti latistaa tunnelmaa. Sen sitä saa kun asuu metsän vieressä ja ojien ympäröimänä...Olemme syöneet myös terveellisiä ruokia, jotka rehellisyyden nimissä kyllä ihan reilusti poseeraavat pöydällä....;) Viime kesänä virkkaamani ja viime talvena viimeistelemäni tyyny sopii hyvin kesäkukkien seuraan.

16 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Kauniin kesäistä on kuistillasi. Ja KYH hyvällä mallilla. Valmiitakin vaikka kuinka.

Taina kirjoitti...

Niin hempeää, kuin kesäinen päivä itse, tuo kuistisi:) Nuo kirjoneulesukat on ihanat<3 Ps. Ei hyvää tunnelmaa kannata latistaa niillä hyttysillä(kuvassahan ne eivät näy)Juuri hyttysten vuoksi suorastaan pakenin sisälle sekä eilen, että tänään...

Sari kirjoitti...

Tyynyn värit ovat kovin kauniit, ja se näyttää ihanan hempeältä...

Nova Melina kirjoitti...

Voi miten kaunis tyyny! Terassikin näyttää oikein kutsuvalta, tosin jos siellä kuhisee hyttysiä, niin voi olla etten kauaa viihtyis. Jostain syystä hyttyset on aina mun kimpussa, vaikka porukkaa olis kuinka paljon, on kaikki hitsin hyttyset aina mussa kiinni.

Suorastaan hengästyin kun luin sun listan. :)

Saila kirjoitti...

Voi, tuo tyyny kuistilla on aivan ihana ja täydellinen paikalleen, kesäkukkien viereen! Olet ollut todella uskomattoman ahkera. Huh huijaa! Huivi näyttää lupaavalta ja kuvauksesi langan tummumisesta saa melkein veden kielelle. Siitä tulee varmasti todella kaunis! Olet tehnyt monta työtä mitä haluaisin kokeilla, sitten joskus kun ehtii... Täältähän ne löytyvät sitten kun se hetki tulee ;-)

Matleena kirjoitti...

Voi sinä olet jo aloittanut Petunian!!! Minusta se oli niin kiva malli, että heti nähdessäni olisin halunnut sen aloittaa. Tulee barmaan ennen pitkää hyppäämään minunkin puikoilleni. Kauniit kirjoneulesukat näyttävät olevan tulossa. :)

Sirpa kirjoitti...

Ihanat nuo kirjoneulesukat,niin kauniit väritykseltään... Hyvällä mallilla sun KYHäilyt,nyt vaan nautiskelet :) Mäkin kiinnitin katseeni heti tuohon tyynyyn,kuin kukka :)

Pirjo kirjoitti...

Minä en ole vielä ehtinyt tutustua tuohon uuteen Ullaan... Tänään tuli vaellettua poitsun kanssa yli kolme tuntia ja nyt on jalat ihan hellänä.. Nyt nukkumaan! :)

Auli kirjoitti...

Kiitos vaan kaikille, olen aika yllättynyt, että olen voinut saada näin paljon aikaan vaikka olen muutakin tehnyt, pihassa ja täällä kotona. Toisaalta olen suurimman osan ajasta ollut lomalla. Nyt hommat jatkuu sitten tästä eli työ kerrallaan valmiiksi!

Mammutti kirjoitti...

Petuniaa minäkin katselin heti Ullan ilmestymisen jälkeen ja sitten se domino-huivi siellä (jos olisi ollut mustaa lankaa kotona, olisin aloittanut samantien).
Ihanan värikäs kuisti kukkineen ja tyynyineen. Mutta ne hyttyset! Sain erittäin äkäisen hyttysparven äsken kimppuuni, kun hyökkäsin pellolle kuvaamaan taivasta, auringon laskua ja ukkospilviä.

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihana kuisti ja tyyny on tosi kaunis. Täälläkin on ihan kauheasti hyttysiä. Pakko on laittaa offia vaikka se haisee kauhealle. Ostin vähän paremman hajuista aloeveera offia. On kiva odotella minkä työn saat valmiiksi ja esittelet. Täällä oli muuten eilen oikeen kunnon kaatosade ja ukkonen.
Aurinkoista sunnuntai päivää sinulle :)

Suvikummun Marja kirjoitti...

Ihana tyyny, täydellisen kesäiset värit ♥
Ilman hyttysiä tämä Suomen kesä olisikin liian täydellinen... juuri äsken sanoin miehelleni, että JOS lottoaisin ja JOS saisin ison voiton, hankkisin heti tontillemme KOLME tuhannen euron kappalehintaista hyttysten tuhoajalaitetta! Riittäisi linnuille silti metsässä vielä hyttysiä syötäväksi....
Ällistyttävän ahkera olet ollut käsitöiden suhteen; vähän olen kade, niin tekisi mieli tehdä kaikkea,edes aloittaa yhdet tillukkaat, mutta ei millään ole nyt aikaa...

Mari kirjoitti...

Kivan tunnelmallinen kuisti, ihania värejä :) Ajattelin KYH-aloitusteni kanssa ihan samaa, eli nyt vaan nappaa korista valmiin aloituksen ja alkaa päästelemään :)

Paula kirjoitti...

Aika vaikuttava lista! Hyvää ensi viikkoa ja mukavaa loman jatkoa.

tiinaniit kirjoitti...

Minäkin katselin Petuniaa sillä silmällä, mutten viitsinyt aloittaa enää kolmatta KYH-huivia. Sitten elokuussa...

sinisukka kirjoitti...

Miten kauniita nuo kollasikuvat - ja tietysti muutkin :D Vaikuttava tuo KYH-lista!! Täytyypä poiketa Ullan sivuilla...kiitos vinkistä!