maanantai 9. toukokuuta 2011

Tunnustus

                  
Sain tämän tunnustuksen Tuulettarelta Tuulen tie blogista. Kiitos vaan!

Koska Paula-siskoni sanoi tässä yhtenä päivänä "Tälhetkel näytä kerräilevä pokaaleit, tunnustuksii ja haasteit tol plokini oikeepualimmaisel palstal" Arkiporinaa-bloginsa postauksessa niin luovutan tämän nyt sitten hänelle! Eli porilaisittain "Ol hyvä vaa!".
 Anja-Reginalle haluan antaa tämän myös, koska hänen blogissaan on aina mielenkiintoista luettavaa ja hän kirjoittaa hienosti.
Samoin Tintin blogissa on aina paljon luettavaa ja hyviä ohjeita niinkuin esimerkiksi se kuuluisa tiskikukka johon olen erityisesti tykästynyt.Eli ole hyvä Tintti!
Haluan antaa tämän vielä toisenkin siskoni,  Päivin Sisäsiistii-blogille, joka on tuore tuulahdus Etelä-Suomesta meren rannalta. Meille siskoille tämä bloggaus on nyt mennyt ihan villitykseksi, mutta tämä on kiva tapa pitää tiivistä yhteyttä ja samlla tutustua myös muihin mielenkiintoisiin ihmisiin! 

Tämä tunnustus oli sikäli helppo, ettei tarvinnut "tehdä" mitään, siis vastata mihinkään tai kertoa mitään. Mikäs sen parempi, lähden pihahommiin; käsityöblogi näyttää muuttuvan enemmän ja enemmän pihablogiksi, olosuhteiden pakosta!

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kiitos, Auli, tunnustuksest!

Päivi kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus, teen "jotain" paremmalla ajalla. Pitää hieman työstää tunnustusta, nyt se tuli blogiin jättisuurena?

Tintti kirjoitti...

Oi kiitoksia!
Hauskaa, että viihdyt blogissani.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta.

anja kirjoitti...

Voi kiitos Auli, otan tunnustuksen nöyrästi vastaan. Kirjoitit kauniisti blogistani. Olen tosi iloinen siitä, että mielelläsi käyt lukemassa jutustelujani.