lauantai 14. toukokuuta 2011

Piharihkamaa


Itse en tunnusta olevani mikään "puutarhatonttuihminen" vaikka minussa kyllä usein on itsessäni selviä tonttumaisia piirteitä... Mutta, ehkäpä minussa on vähän sitä puutarhatonttuainesta, koska joskus aina sorrun selvään pihakrääsään. Pihassani on muutama metallikepissä keikkuva hyönteinen. Yksi kissa, meriharakka (joita näin joskus pihassa Miiru-kissan kanssa hänen viimeisenä elinkesänään, se on sen muistona...), yksi kilpikonna , parikin sammakkoa (joista kruunupäisen ostin viime kesänä Prinssi Danielin kunniaksi kun hän oli niin söpö sulhanen..)
Kerran minulla oli keraaminen mato, jota toinen tyttäreni inhosi... Se oli NIIN mauton!  Onneksi säästytte sen esittelyltä...

11 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Harakka on niin suloisen näköinen! Mukava kun kaikilla pihakoristeillasi on oma tarina.

Matleena kirjoitti...

Löytyy muuten täältäkin jotain pihakrääsää vaikkei sentään tonttuja! ;D Jotkut vain näyttävät niin söpöiltä, että pitää ostaa. Sitten kyllä päätyvät aika pian kiertoon jonnekin muualle.

seijastiina kirjoitti...

Minä en tykkää myöskään tontuista pihassa, kaikki muu on kivaa!
Ihana kollaasi ♥
Kivaa lauantaita!

Pirjo kirjoitti...

Onneksi mulla ei ole pihaa, sieltä löytyis kasa päin kaikenlaisia elukoita ;) Mutta ei tonttuja! Peikkoja ehkä, niitä oli Tukholman jokaisessa lahjatavarakaupassa ja olivat aika kivoja... :)

Sirpa kirjoitti...

Voi tuo kilpikonna on sitten söpönen! :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Hienoja pikku juttuja. Mä tykään kans kaikista piha koristeista. Ja arvaa mikä mulla on mökillä.....norsu!!

Neferi kirjoitti...

Pihalla Pitää Olla Rompetta :).

Minullakin on yksi todellla hävettävä tuulikello, se esittää linnunpelätintä olkihattuineen ja olen laittanut siihen vanhat neonkorvalaput ja kuopuksen tekemän neulatyynyn ja että se on kauhee. Mutta joka kesä se killuu seinävalaisimessa :D. En kehtaa laittaa kuvaa mihinkään siitä...en kestä, jos se joskus hajoaa........

anja kirjoitti...

Kyllä nyt yksi tonttu pitää olla pihalla, muutenhan joutuisi itse tonttuilemaan, hih. Kyllä minäkin levittelen keväisin mökkipihalle siilin. kanoja ja lintuja sekä pitkäkaulaisen kissan. Ja se tonttuni on palomiestonttu letkun varressa kukkamaan laidassa. Sammuttaa paloja ja kastaa kukkamaata!!!

tuike kirjoitti...

Mä en oikein tykkää rihkamasta....mutta silti sitä kerääntyy pihallekin...Ne muistot, ne muistot...

Oikein kivaa viikonloppua.

Sude kirjoitti...

Hihi, minä vein keraamisen matoni juuri eilen kirpparille myyntiin ja heti oli mennyt kaupaksi. Antaa vahingon kiertää, minustakin se oli jo alkanut näyttämään kamalalta :) Nyt se "sulostuttaa" jonkun toisen pihaa :)

Päivi kirjoitti...

Oletko sitten "ei pihatontuille - muulle pihakrääsälle kiitos"-liikeen jäsen? Musta sun pihassasi kaikki on ihan kohdallaan, mutta parasta on aurinko.