tiistai 19. kesäkuuta 2012

Luokan lankakauppa

 Olen viettänyt kaksi pitkää päivää töissä. Jalat olivat ihan poikki eilisen jälkeen, mutta täytyy sanoa, että tänään olen väsynyt, mutta onnellinen.
 Maanantaiaamuna muuttoporukka kantoi vanhasta luokasta 50 muutto- ja pahvilaatikkoa, pöydät ja tuolit. Minä jäin järjestelemään uutta luokkaa. Olin luokassa kuuteen asti. Ihmeen nopeasti homma sujui, kun kaikki oli pakatessa järjestetty siististi.  Siinä silti riitti pähkäilyä; minne mikin kannattaa laittaa ja varmaan moni esine etsii vielä paikkaansa.  Luokan komistus on lasivitriini, josta tein "lankakaupan", kiitos kollegani Pauliinan idean , hän kun kävi tutustumassa uuteen luokkaan. Oppilaiden on kiva syksyllä aloittaa neuletyö valitsemalla langat ja pienistä puulokeroista sopivat puikot.
 Tuntuu mahtavalta jatkaa lomaa ja ajatella syksyä ja sitä, miten kiva täällä on aloitella käsityönopetusta elokuussa.
Jos olette kiinnostuneita näkemään lisää lisää uudesta käsityöluokasta, käykää kurkkaamssa koulublogiani, jonka päivitin, jotta kiinnostuneet näkevät uuden luokan.

16 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Hienolta näyttää! Ollapa kotonakin tuollaiset kaapistot kässyille. ;)

Minna kirjoitti...

Nyt uusi ihana, järjestelty luokka odottaa sinua ja oppilaita syksyllä! Kyllä kannatti uhrata pari lomapäivää, nyt saat loppuloman lepäillä, kaikki odottaa valmiina :)
Onneksi olkoon uusista hienoista tiloista!
Täytyy kurkata vielä siellä "koulun puolella".

Paula Kristiina kirjoitti...

Kyllä olet ollut tosi ahkera! Kävin koulun blogissakin ja vautsi kun näyttää hyvältä. Nuo on niin paikallan langoille nuo lasikaapit. Kyllä nyt kelpaa minunkin tulla sun kanssa töihin, olet tehnyt kovan työn. Nyt kyllä lepäilet loppuloman♥

Saila kirjoitti...

Aivan mahtava tuo lankakauppa-vitriini! Itse olisin ainakin aivan ekstaasissa, jos tuollaisesta saisi valita langat ja puikot. Aloin heti ideoida, minne tuollaisen saisi kotona rakennettua!

Päivi kirjoitti...

Hienolta näyttää. Olet varmasti iloinen, kun saat "vanhoilla päivillä" uudenuutukaisen opetustilan!

Paula kirjoitti...

On kyllä lievästi sanottuna hieno luokka, kävin katsomassa koulublogissakin. Kangaspuut ja värjäys- ja huovutussaareke ja vaikka mitä!

Daisy kirjoitti...

Hienot tilat ! Varmasti innostaa kaikkia kässäilemään.

Rva Pioni kirjoitti...

Ihan mahtavat tilat. Ne innostavat varmasti myös tekemään monenmoista kun voi toimia asianmukaisessa ympäristössä. Tosi kiva että käsityön tekemistä Porin kaupunki arvostaa. Omalta koulultani ei liiennyt aineenopelle enää tunteja. Se on minusta masentavaa. Tiedossa on huima hyppy alaspäin. Tampereella panostetaan tunneleihin ja areenoihin mieluummin:(murr.

Nyt lomaile, olet ansainnut!

Nova Melina kirjoitti...

Kyllä vaan näyttää herkulliselta tuo lankakauppa!

Neulisti kirjoitti...

Ihastuttava lankakauppa! Pitäisiköhän kotonakin vaihtaa lankalipastoon lasiovet? :)

Aarnilintu kirjoitti...

Kerrassaan ihana käsityöluokka! Tosi upeaa, että monenlaiset tekniikat ja niiden tarvitsemat tilat ja välineet on otettu huomioon. Varmasti sekä oma että lasten motivaatio on korkealla, kun on tilaa tehdä ja kokeilla kaikenlaista. Ja tuostahan on hyvä lähteä juhannuksen viettoon, joten aurinkoista ja rentouttavaa juhannusta nyt näin jo hiukan etuajassa!

Sirpa kirjoitti...

Ihanan näköistä uudessa luokassa! Kyllänyt kelpaa palata syksyllä töihin! :)

Peppi kirjoitti...

Houkuttelevan näköinen lankakauppa. Varmasti innostaa neulomaan!

Rentukka kirjoitti...

Aivan mahtava luokka ja vau, miten upeasti varusteltu. Ei ihme että tuolla viihtyy lomallakin :)

Sini Helmi kirjoitti...

Vau, mikä lankakauppa!!! Voi, kumpa saisi kotiinkin tuollaisen kaapiston... Upea luokka kerta kaikkiaan :)

Oikein mukavaa juhannusta!!! Ja mukavaa lomaa :)

satunNainen Paula kirjoitti...

Olipa kiva linkki tuonne koulublogiin! Mukavaa, kun asioita taltioidaan!