lauantai 2. marraskuuta 2013

Voi pyhä jysäys

 Keskiviikkona aamulla aloin neuloa sydänsukkia. (Selvyyden vuoksi, menen töihin vasta klo 12:ksi...) Olen kehitellyt tälläisiä yksinkertaisia mallikertoja, lähinnä toiveenani, että saisin oppilaat innostumaan kirjoneuleista. Ilokseni kolme oppilasta seiskalla alkoikin neuloa mallia, jotka ovat lähtöisin  minun päästäni. Tässä sydänmallissa on 11silmukan mallikerta, jota on helppo toistaa kun puikolla on vain 11 silmukkaa. Toimii hyvin systeemi aloittelijallakin.
 Näissä on yhteensä 70 sydäntä, viittä eri kokoa. Onkohan kenelläkään tulossa 70-vuotisjuhlia, tämä olisi kiva lahja? Muutman vuoden päästä ainakin parille ystävälleni on. Pitääpä pistää mieleen.
 Mutta huomaatteko mitään outoa. Tietenkin kuvauksessa häiriköivän kissan, mutta myös sen, että sukkien punaiset ovat eri väriä. Toinen normaalia Seitsemää veljestä, toiset muinoista Martta-väriä. Tämä tietää sitä, että nyt pitää sukkia neuloa vielä toiset samanlaiset, koska värieron huomasin päivänvalossa selvästi, eli vasta tänään. Sukat sain eilen valmiiksi. Iltahämärissä kun nappasin vaan mielestäni oikean kerän enkä huomannut koko juttua! :(

Oikein hyvää Pyhäinpäivää kaikille!

6 kommenttia:

Telle kirjoitti...

Onpas kivannäköinen malli! Olisi hauska tehdä tuollaiset söpöt sukat vaikkapa joululahjaksi kummitytölle. Mahtaisiko tästä saada jossain vaiheessa ohjetta, tai ainakin kaaviota tuosta kuviosta?

Hepsi kirjoitti...

Ihanat sydänsukat!

MariJ kirjoitti...

Kivat sukat! Noissa langoissa on kyllä välillä huimat sävyerot samassakin värissä, jos ovat eri värierää, kyllä ne pitää aina vyötteistä tarkistaa, ettei tule yllätyksiä.

sirkkis kirjoitti...

Ihanat sydän-sukat.

- Virpi - kirjoitti...

Ihanat sukat, minä myös kaipaisin ohjetta noiden ihanien sydänten tekoon, jos sait mallikerran niin pieneksi. Blogiasi on todella mukava seurata, sopivasti kuvia ja tekstiä. Mukavaa syksyn jatkoa!

Auli kirjoitti...

Heippa! Juu, voin laitaa mallin, kunhan ehdin!