sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Myrskyn jälkeen


 Huh miten Eino-myrsky heilutteli puita lähimetsässä. Aikasmoinen myräkkä olikin, vaikkei täällä meillä edes pahin. Aamulla sentään uskalsin lähteä kävelylle ja ihan lähellä oli puu kaatunut niin, että latva oli osittain tiellä.

Myrskyn jälkeen on väsyttänyt, niin minua kuin kissoja.Kissat ovat ihan läkähdyksissään ja huilaavat kun tuuli tyyntyi vihdoin.

Aamulla oli sähköt pois pari tuntia mutta kun ne saatiin, niin aloin heti leipoa. Toteutin suunnitelman joka on muhinut mielessä jo viikon päivät. Leivoin klassisen ananaskeikauskakun, mutta tällä kertaa ihan tuoreesta ananaksesta ja siitä tuli kyllä tosi hyvä. Suosittelen kokeilemaan, resepti löytyy täältä.

6 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Kyllä olikin sellainen viuru, että huh. Meillä oli täällä aamulla puuskissa 29m/s ja sen kyllä huomasi, tosin täällä kun tuulee niin usein, niin ei tainnut puita paljon kaatua, eikä sähköt mennyt. Kiva kun on ollut hieno ilma, vaikkei ole ulos päässytkään, kun vieläkin poden flunssaa, saisi jo loppua, olisi niin intoa tehdä yhtä ja toista :) mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥nam, tuo on varmasti hyvää! Ihanat kisuliinit!

Paula kirjoitti...

Ilmankos minäkin olin täällä niin väsynyt että nukuin pitkät iltapäiväunet. Ei tullut mieleen, että myrsky sen väsymyksen aiheutti, ihmettelin vaan. Sinä olit reipas kun ryhdyit leipomaan. Ihanat kahvit varmaan sitten joitte ja nautitte ananaskakut.

sirkkis kirjoitti...

Ihanan löhöilevät kissat

Aikku kirjoitti...

Meillä Eino heilutti puita, mutta säästyttiin tuholta. Tiellä oli kyllä paljon roskaa ja oksia. Merivesi nousi korkealle ja aallot olivat tuoneet kaikenlaista moskaa rannoille. Olisko sieltä löytynyt aarteita?

KahviKaneli kirjoitti...

Erityisen kaunis väriyhdistelmä sukissasi.