lauantai 9. marraskuuta 2013

Vink vink

Tänään kävin kaupungilla vain pikaisesti. Hain sitten nuorimmaiseni töistä syömään. Tänään tuli tasan 27 vuotta siitä kun sain toisen tyttäreni. Nämä päivät saavat aina muistelemaan... Tytär söi ja kiitti ja lähti samantien kotiinsa huilaamaan, aamulla aikaisin taas töihin; sairaanhoitajan ammatissa kun ei tunneta viikonloppuvapaita. No, ehdinpä siinä pikaisesti hommata muutaman vetoketjun ja pari lankakerää töihin. Ja kun lankakauppaan menin, niin siellähän tulikin sitten  pakkosortumus.
Moda-lehden takakannessa ihailin teetee Pallas-langasta neulottuja lapasia, mutten tosissani ajatellut lankoja hankkia, mutta kuin näin lapaset livenä, niin oli pakko sortua. Citylapaset ja susilapaset olivat vallan ihania molemmat. Mukaan lähti  250g Pallasta ja malli, jonka sai kaupanpäälliseksi. Sormia jo syyhyttää, mutta olen tiukkana, ensin eilen aloittamani sukat valmiiksi!
Perusteluna sortumiseen oli se, että moneen moneen vuoteen en mene tänä vuonna käsityömessuille Tampereelle. Olenhan (muka ) ollut suht tiukkana lankojen ostoksissa, mutta mutta, kyllä niitä nyt kuitenkin on tullut osteltuksi. Silti, kulutus on vielä plussan puolella!
Pallas on muuten tosi ihanaa lankaa, sileää ja pehmoista, miellyttävä neuloa, eikä hintakaan huimaa, juuri nyt ne ovat tarjouksessa teetee Shopeissa.

14 kommenttia:

Lankarulla kirjoitti...

Mulla on susi lapaset tekeillä, suden naaman jouduin jättämään pois siitä lapasen kärjestä. On pieni käsi, niin ois tullut huiman mittaiset lapaset.

Auli kirjoitti...

Juu, huomasin niin muuten tuolla kaupassakin, että ne varret on hirveän pitkät, en halua että ne menee ryttyyn takin alle ja lyhennän omiani.

Satu kirjoitti...

Ihunia lankoja oot löytäny <3

Lammas kirjoitti...

Kai tästä on lähdettävä taas lankakauppaan!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut nuorimmaiselle! Muistanhan minä sen kun hän syntyi:)

Tosi ihana malli tuo susimalli!

Mervi

Aarnilintu kirjoitti...

Aah, ihastelin noita samoja. Varsinkin polkupyörät osuivat ja upposivat! Lankaostosten suhteen olen kanssa koittanut olla säästökuurilla, mutta saapa nähdä mitä tapahtuu ensi viikonlopun messureissulla, kun suuntaan Tampereelle.. Tuo Pallas kyllä houkuttaisi!

sirkkis kirjoitti...

Ihanan näköisiä lankoja ja mukavat lapasmallit.

Anonyymi kirjoitti...

Minä kävin kaupungissa lankakakaupassa ja sen hyllyt oli tyhjyyttä täynnä, vain muutamaa lankakerä hyllysssä. Olin ihan ihmeissään. en ole ennen nähnyt niin tyhjänä lankakaupan hyllyjä.

Zelda kirjoitti...

Pallas tosiaan on huikean kiva lanka eikä väreissäkään ole yhtään moittimista:)

MariJ kirjoitti...

Mun äitini osti käsityömessuilta nuo langat ohjeineen, saa nähdä, kenelle hän lapaset taiteilee.

Paula kirjoitti...

Näyttää ihanilta langoilta ja malleilta, minäkin sortuisin. Minä vain olen ostanut tänä vuonna hirmuisesti enemmän lankoja kuin olen saanut valmista.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana lapasmalli ja upeat langat.
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, nuo polkupyörävanttuut ottaisin niin mielellään joululahjaksi, vink vink ;) Ulla

Auli kirjoitti...

Kai maar sää ne sit saat, Ulla!