keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Virkkausintoa


Olen päässyt virkkaamisen makuun. Illalla en melkein malta mennä nukkumaan ja aamullakin pitää hiukan aikaa virkata. Aamulla järjestin jo sohvalle virkkausjärjestyksen odottamaan kotiinpaluuta....  Koska menekistä ei minulla ole tietoa eikä se minua kiinnostakaan (koska lankaa on paljon) teen vähän mutu-tuntumalla, mahdollisimman tasaisesti kuitenkin ilman mitään tarkaa suunnitelmaa ja järjetystä. Pääasia, että on hauskaa. Laskin toki, että yksi kerros painaa n. 11.35 g. Olen iloinen siitä, että olen pitkästä aikaa innostunut jostakin näin paljon; talven pimeys taittumassa?
                                                           Nekkukin tykkää!

16 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Minunkin kissat ovat molemmat testanneet meneillään olevaa siksak-virkkuutyötä :-D Kivat värit edelleen, ja näyttää kivalta sekin, että raitojen leveys vaihtelee.

Auli kirjoitti...

Saila, juu päädyin raitojen leveyden vaihteluun ettei tulis ihan niin sekava.

Peppi kirjoitti...

Siksakpeitot näyttää kyllä aina yhtä ihanille. Vaan saattaahan tuossa painoa olla, kun viimeisiä raitoja virkkaillaan..
Itsellä joku suvanto neulomis-/virkkauksissa - hirveesti tekis mieli tehdä jotain, mutten saa aloitettua. Tuntuu tosi turhauttavalle katella telkkua, kun ei tee jotain samalla :)

KahviKaneli kirjoitti...

Nii-in. Tuohon jää kyllä helposti koukkuun. Vaikka itselläni toinen peitto onkin vielä kesken..mutta se on juuri sellainen jonka voi hyvin jättääkin kesken ja tehdä taas rivin silloin tällöin kun huvittaa.

MariJ kirjoitti...

Ihanalta näyttää, jatka samaan malliin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana innostus ja saman värinen katti kuin meilläkin.

Sarppu kirjoitti...

Se on se kevät, joka alkaa tai ainakin odotus heti kun joulutavarat kaapissa :) anna mennä vaan, hienon hienoa jälkeä.

Saara kirjoitti...

Kaunista! :) Tekisi mieli itsekin koukutella jotain pitkästä aikaa. Onnistuisikohan tällaiselta tumpeloltakin? Ainakin tuolla edellisessä postauksessa sanoit alun olleen hankala... Vinkkejä? :)

Saila kirjoitti...

Ihana peitto valmsitumassa :)
Eikö olekin ihanaa, kun johonkin työhön jää koukkuun :)

Päivi kirjoitti...

Olen yrittänyt tuota aaltomaista virkkausta, mutta taidan tarvita vähän konsultaatiota...

Lammas kirjoitti...

Nää virkkaukset on sellaisia, että kun yhden saa valmiiksi, niin seuraava on jo suunnitteilla.

sirkkis kirjoitti...

Ihana virkkuu ja tuo sinun asistentti tutkii ja hyväksyy mahdollisesti.

amuk kirjoitti...

Oi kuinka kaunista tulossa. Tulee Mamma-kulta minulle mieleen. Hän virkkaili meille tuolla samalla mallilla ihania jämälankapeittoja jotka ovat edelleen käytössä vaikka Mammakin on poistunut keskuudestamme jo v.1991. Nostalginen malli minulle siis, ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan ja kiitos ihan älyttömästi kirjeestä! Niin ihanaa, kun raahautuu kotiin ja kirje odottamassa! Tiesin, että me vanhenevat naiset ymmärrämme jossain asioissa kovasti toisiamme. Niin monet asiat ovat tässä elämänvaiheessa samalla tavalla. Ymmärsin niin hyvin esim. postaustasi itsenäisyyspäivänä. Monesti muulloinkin.

Oikein hyvää kevään jatkoa ja kiitos vielä kerran!

T.Tuike

Paula kirjoitti...

Pitkään olen suunnitllut6 tämän mallin kokeilua, niin upeita versioita olen blogeissa nähnyt. Tässäkin todella upeat värit, herkän utuinen!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana peitto ja kivat värit.