perjantai 3. helmikuuta 2012

Viikonlopun resepti

 Viikonloppu! Eilen olin onnekas osallistumaan Hannele Cantellin luennolle. Ihana luento! Hän kannusti luvalla rentoutumaan.. Minultahan se käy. Pakkasviikon jälkeen on suloista nauttia kodin lämmöstä. Valmistuneet sukat luovat takkatulen lämpöä takattomaan kotiin.
 Tälläisenä kylmänä pakkasviikonloppuna pitää kehittää lämpö kotiin. Meinaamme juodat joululta jääneet  glögit loppuun ja syödä jokaikisen piparkakun pois ja nauttia kynttilän valosta.
 Uudet alut piristävät. Nämä eivät näytä yhtä kuumilta kuin edelliset sukat.Samanlaista sekoilukokeilua kuitenkin... Kivaa puuhaa huomiseen päivään, pakastimen sulattamisen ohella... Hienoa, että on ollut valoa ja aurinkoa viime viikon pakkaspäivinä.
 Huomenna en lähde mihinkään, korkeintaan kotipihalle. Auto saa huilata tallissa. Kirjastosta löysin muutaman mielenkiintoisen äänikirjan. Osa kyllä jo luettu mutta voisin myös kuunnella ne...  Jos en jaksa kuunnella voin katsoa muutaman elokuvan.

Ihana uusi lanka lämmittää... Näitä ei pitänyt ostaa mutta ne hmmm... ostautuivat, pakosta. Tänne kun menin muutama päivä sitten, niin ne tulivat tänne tänään... Ihanan pehmeää villaa.Näistä voisi kokeilla lapasia....

                                  Ihanaa viikonloppua teillekin!

20 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Kiitos samoin, hyvää viikonloppua Auli! Hyvätä näyttävät suunnitelmasi!

KahviKaneli kirjoitti...

Oi, kun ihania lankoja. Ja nätit värit noissa puikoilla olevissa töissäsi.
Minun pitäisi lainata noita äänikirjoa, niin saisi työmatkoilla ajan hyödynnettyä. Ja tykkään kuunnella radiota.

Saara kirjoitti...

Kauniit nuo sukat! :) Minulla on tuota samaa ticoticoa jemmassa, voisikin ujuttaa sen johonkin sukkiin mukaan toisena lankana! :)

Nova Melina kirjoitti...

Ihania värejä uusissa langoissa ja voi että toi sininen sukan alku. Anna ne mulle! Tosi ihanat sävyt!

Nova Melina kirjoitti...

Pakko jatkaa vielä, jos sulla ei oikeesti oo vielä noille sinisille sukille ottajaa/saajaa, niin tehdäänkö vaihtarit? Teen sulle tossut jos teet noista 39 koon sukat mulle. :D

Nova Melina kirjoitti...

Tai sit saat jonku pussukan jos haluut mielummin? Kaameeta kun oon niin villinä noihin etten malta miettiä yhtä viestiä loppuun vaan kirjoittelen koko ajan uusia. :D

Auli kirjoitti...

Nova Melina, ilman muuta. ne ei ole kenellekään mutta nyt ne on sulle, jos niistä tykkäät. Sopii!

Nova Melina kirjoitti...

Jeee! Ihan mahtavaa! Haluun haluun! Mä en löytänyt sun sähköpostia täältä mistään, joten laitatko mulle meiliä niin jatketaan juttua, siis mitä haluut vaihtariks jne..? :)
novamelina@gmail.com

Paula Kristiina kirjoitti...

Ovat kyllä kauniit sukat! Ja tulossa kans. Sinulla on hyvä resepti viikonlopulle:D Täällä mennään vähän samoilla linjoilla, äsken hörpin kuumaa kaakaota kermavaahdolla,nam. Mukavan lämpöistä ja rentouttavaa viikonloppua♥

Aarnilintu kirjoitti...

Mun mielestä taas tuo punakirjavalla kuviolla ja mustalla pohjalla oleva aloitus näyttää aivan ihanalta! Ja nuo valmiit tuliset sukat myös, niin lämpimän näköiset. Mietin jo sen ekan sukan nähdessäni, että kun kuvioita tekee vapaasti niin millä ihmeellä saa toisesta sukasta edes jotenkin samanlaisen.. Pedanttina ja symmetrisenä ihmisenä jotenkin ajattelin, että tietysti niiden pitää olla samanlaiset, mutta tässä näyttävät aivan ihanilta, vaikka kuviot menevät eri tavalla, kun värimaailma on sama. Tykkään kovasti, tuotllaista vapaata kuviointia pitäisi itsekin kokeilla ja lähteä pois omalta mukavuusalueelta ja kangistuneista kaavoista.

Auli kirjoitti...

Aarniluntu. Minultakin tämä vaati vähän irtautumista tutuista kaavoista. Idean sain tähän Jänikset maailamkartalle -sukista, joiden ohjeen näin kirjassa. Näitä olen sitten kehitellyt eri versioin. Minulla oli töissä juuri tälläiset sukat (ei silti nämä) ja ne kyllä herättivät mielenkiintoa kun olivat erilaiset, vaikka samanlaiset...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua. Näyttääpä ihanalta tuo suunnitelmasi.

sinisukka kirjoitti...

Kuulostaa oikealta viikonloppureseptiltä :D

Enya kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinulle!

Mari kirjoitti...

Tykkään kovasti noista valmiista sukista värejä myöten. Ideavarkaissa taidan jossain kohtaa käväistä :)

Mukavaa pakkasviikonloppua!

amuk kirjoitti...

Ihania suunnitelmia ja ihanat alut töissäsi. Punomo on vaarallinen paikka. Sieltä ostautuu monenlaista ihan väkisin...

Pia kirjoitti...

Herkullinen kattaus, sanoisin. viimeiset glögitipat juuri kupissani kimaltelevat, joten samoilla linjoilla mennään. Silmiin osui Puhdistus. Oletko lukenut? Kuuntelukirjat ovat muuten hieno keksintö. Käsityön ystävä tykkää!

Neferi kirjoitti...

Juupa, näinhän ne pakkaspäivät kulahtelevat huomaamatta. Hienot sukat :).

Mukavaa viikonloppua.

Paula kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinulle! Minäkin aion tehdä valmiiksi E:n villapuseron, katsella telkkaria, juoda lämmintä ja lämmitellä, lukea blogeja. Niin ja huomenna menen äänestämään.

Essis kirjoitti...

nättejä lankoja sulla. http://sydammellakasityot.blogspot.com