keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kissojen kanssa kotona

 Viikko sitten alkanut kurkkukipu (kaktus kurkussa-tyylinen!) sai minut eilen työterveysasemalle, mistä pistivät muutaman päivän lepoon kuumaa juomaan ja puhumaan mahdollisimman vähän. Niinpä sitten ystävänpäivä meni kotona maatessa, hyvässä seurassa. Vähän jaksoin sentään kutoa välillä ja kuunnella äänikirjaa.
Kesken torkkujen, soi ovikello ja kissoille saapui kiva ystävänpäiväyllätys, jonka  Sailan blogista intoutuneena käväisin ostamassa Zooplussasta  pari viikkoa sitten .
           Kissat kyllä heti tiesivät, mitä näille pitää tehdä! Tässä Rosvon puremisote.
                                        Nekku näyttää potkutyyliään.
   Välillä Kong Kickeroo saa vähän hellyyttäkin. Tykkään tästä kovin, näyttää Rosvo tuumivan!!

19 kommenttia:

Kisulit kirjoitti...

Pikaista paranemista Sinulle! Kisuleitten kanssa kotona flunssassa myös makailen. Kyllä kisut osaavat ottaa ilon irti uusista ihanista leluistaan!

Sude kirjoitti...

Voi ei, pitääkö minunkin mennä tilaamaan tuommoisia, kun näyttävät niin haluttavilta leluilta :)

Risusydämen Marja kirjoitti...

Parane pian! Tuollainen kurkkukipu ja flunssa on tosi ikävä vaiva.
Onneksi sinulla on laadukasta seuraa siellä :)
Pitäisiköhän itsekin käydä Mustista ja Mirristä hakemassa pari tuollaista Kickeroota...Näin talviseen aikaan kissat viettävät aikaa enemmän sisällä, joten jotain ajankulua voisi olla nukkumisen lisäksi ;)
Nyt tosin Onni kehittelee vaanimishormonejaan tuossa vieressä pöydällä seuratessaan ikkunan takana ruokailevia tinttejä ....

Paula kirjoitti...

Jännä että kissat näyttävät heti tietävän, miten noilla leikitään, niin kuin nyt Nekku ja Rosvo. Ruska sai tuollaisen kissanäyttelyssä, ja vaikka se ei ole ollenkaan normaali oma itsensä näyttelyhäkissä, se heti antoi Kickeroolle ihan oikeaoppisesti kyytiä. Kotona tämä lelu ei ole ykkössuosikki, mutta Ruska kuitenkin välillä leikkii sillä ja kuljettaa sitä paikasta toiseen. Koita nyt parantua ennen viikonvaihdetta!

KristiinaS kirjoitti...

Mun kissat ei ollenkaan leikkinyt tuolla, ei ne oikein tykkää mistään leluista.
Piikit pois kurkusta, hus hus!

Taina kirjoitti...

Kissat onkin nyt talvi aikaan aika turhautuneita ja kaipaavat virikkeitä:) Blogissani on sinulle jotain:)

Enya kirjoitti...

Pikaista paranemista sinulle. Ihania nuo sinun kissasi!

Breezie kirjoitti...

Parane pian! Onneksi sulla on seuranasi nuo ihastuttavat kissat =)

sinisukka kirjoitti...

Onneksi sulla on näin viehättävää seuraa :) ettet pitkästy!! Parantele itseäsi!

Neferi kirjoitti...

:), paranemisiin...

ArualMaria kirjoitti...

Ihanat kissat, lelut näyttää mieluisilta! Paranemisiin. :)

mustakissa kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Ihanat lelut kisuliineilla. Kelpaa noita raastaa ja rakastaa:D

Paula kirjoitti...

Voi harmi jos et pääse!

Daisy kirjoitti...

Pikaista paranemista :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Mukavan näköiset leikit kisuilla ja täytyy lelujakin välillä helliä! Ihanan näköistä neuletta tulossa ja värikin on hieno:D Koeta nyt vain parantua rauhassa äläkä murehdi töistä. Kyllä siellä pärjäillään, pääasia että parenet kunnolla♥

-maria- kirjoitti...

Lepo on hyvä lääke, toivottavasti saat itsesi pian kuntoon!

Tuo lelu rupesi nyt kiinnostamaan. Meidän vanha neitimme (tai ei se nyt mikään vanha ole, 8-vuotias vasta) on nyt ruvennut kovasti seurustelemaan ja leikkimään. Lapsetkin ovat innostuneet sitä leikittämään. Jotain uutta lelua tekisi mieli.

Paula Kristiina kirjoitti...

Mulle nousi yöllä kova kuume ja pääsin heti aamulla onneksi lääkärille. Lääkekuuri tuli taas. Tulin viimeviikolla liian aikaisin töihin en parantunut kunnolla. Koeta sinä parannella itseäsi älä mene huomenna töihin ettei käy kun mulle. Onneksi on loma viikko voi rauhassa huilata.

Seijasisko kirjoitti...

:))) Kissat ovat ihania, mutta miehen allergian takia emme voi kissaa hommata.Meillä on pojan huushollin tullut viikko sitten kissanpoika-menemme sunnutaina uutta tulokasta katsomaan. Ajattelin vielä sille lankakerän lahjaksi.:)

Seijasisko kirjoitti...

:))) Kissat ovat ihania, mutta miehen allergian takia emme voi kissaa hommata.Meillä on pojan huushollin tullut viikko sitten kissanpoika-menemme sunnutaina uutta tulokasta katsomaan. Ajattelin vielä sille lankakerän lahjaksi.:)