maanantai 13. helmikuuta 2012

Lomaa odotellessa laiskottaa

 Lomaa odotellessa on mehut aika loppu. Viikonloppu meni Turussa kylpylässä, jossa olimme työkavereiden kanssa viettämässä ammattiyhdistyksen meille tarjoamaan koulutus- ja virkistysviikonloppua.  Kuten aina näiden tilaisuuksien jälkeen on ihan poikki, vaikka siellä kohtuudella juhlittiin. Syömistä oli joka käänteessä ja kaksi buffet-pöytää yhtenä päivänä saa kyllä herkuille person ihan uuvuksiin.
Yksi ystäväpäivälahjakin on vielä kesken ja sen joudun toimittamaan jälkitoimituksena kun en eilen kertakaikkiaan jaksanut kuin torkkua sohvalla kotiin tultuani.
 Tämän postauksen kuvissa esittelenkin toisen kouluni, Ruosniemen koulun, kuudesluokkalaisten virkkaustöitä. Virkkausintoa heillä riittää nyt kun tekniikka on tottua, ja lisäykset ja kavennukset!


 Tässä sitten viidesluokkalaisten neuletöitä. Ylinnä oleva penaali on tekijän ihan omaa designtuotantoa. Minusta se on ihana nappi- ja kukkakoristeluineen kaikkineen!

Viimeksi sitten villit liskot ja sammakot toivottavat teille kaikille hyvää alkavaa viikkoa!
Liskot ovat valinnaisen käsityöryhmän pikkuvälitöitä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja virkkuita ja muita aikaan- saannoksia! Ja värejä. Amigurumeista ne tykkäävät.

Sama olo on ollut täälläkin päin viikonlopun jälkeen. Muka virkistysviikonloppu...Tai olihan siellä mukavaa, etenkin kun sai olla mukavien ihmisten kanssa. Mutta silti väsyttää.. Vai onko se jotain vieroitusoiretta kun ei voinut tehdä mitään käsitöitä? Ollaankohan me jo siinä pisteessä:)


Mervi

Peppi kirjoitti...

Hauskoja oppilastöitä!
Joko teillä pian loma alkaa? Täällä vasta 10 viikolla.
Niin, ja sillon pitää huilia kun siltä tuntuu. Sitten taas jaksaa.

Pinni kirjoitti...

Aivan ylisuloinen tuo porkkana. :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Tänään laiskotti minuakin kun tulin kotiin. Nukuin monta tuntia. Hienoja käsitöitä sieltä toisestakin koulusta! Lomaa kyllä odotellaan täälläkin. Hienoa että pääset sinne uuteen luokkaan tutkimaan, odotan jännityksellä:D

Taina kirjoitti...

Kivoja virkkuita. Hyvää ystävänpäivää!