sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kirjontasunnuntai

 Tänään kokeilin kouluhommia. Toiseen kouluuni tehdään nukketeatteria ja nukkejen ompelua aloitellaan ensi viikolla. Kokeilin miten homma luonaa ja varsinkin hiusten kiinnitys ja kasvojen ompelu peruskirjontapistoja käyttäen.
                                          Syntyi vaalea blondi,
                                   sekä kaveriksi tummasilmäinen mies.
 Näitä oli kiva tehdä. Kirjonta on niin kivaa, kirjottua minun vaan tulee liian harvoin.
 Ompeluani siivitti koekäytössä oleva uuden uutukainen Bernina 215. Vaikuttaa hyvältä! Näitä tullaan ostamaan taas toiseen kouluun, jossa on meneillä peruskorjaus. Uusi luokka valmistuu syksyllä.
 Eilen kaupunkireissulla sorruin kirjontakirjaan. Kirjassa oli hauskoja töitä. Kirjasta löytyi linkki tekijän sivuille. Kannattaa tutustua.

Tuntuu, että kirjonta jäi päälle... Pitää jatkaa. Varsinkin kun auringon paistaessa valon määrä täällä sisälläkin tuntuu tuplaantuneen.
Aurinkoista sunnuntain jatkoa teille kaikille, jotka tänne pistäydyitte. Ja tervetuloa blogini lukijoiksi uudet lukijat, joita on nyt viime päivinä tupsahtanut lukijalistaani!

10 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Kirjonta on aina silloin tällöin kivaa. Tykkään etenkin "vapaasta" kirjonnasta.
Ja nukkeja on tositosi kiva tehdä. Miettiä vaatteita, hiuksia ja ilmeitä... Joskus itsekin ollaan tehty nukketeatterinukkeja. Tosin silloin päät tehtiin liisterisysteemillä, mutta kivaa joka tapauksessa.
Aurinkoista sunnuntaita!

Aarnilintu kirjoitti...

Ihana, että nykyään kouluissakin pääsee ompelemaan kunnon ompelukoneella. Mulla on itsellä Bernina Activa 220 ja se on aivan loistava yhteistyökumppani ompeluhommissa. Siitä tosin on valovuosien matka niihin koneisiin, joita meillä koulun käsityötunneilla aikanaan oli.. Aurinkoista sunnuntaita!

Paula Kristiina kirjoitti...

ndsoff tatitieKivan näköiset nuket! Hienosti kirjiltu kasvot. Ompelukone näytää aika huipulta. Mukavaa että saadaan tuollaiset uudet koneet. Huomenna sitten taas alkaa arkinen aherrus, huomisiin:)

Paula Kristiina kirjoitti...

Mitähän siansaksaa tuohon alkuun tuli:)

Paula kirjoitti...

Minulla on kukkasunnuntai ja sinulla kirjontasunnuntai... Kirjotut naamat näyttää iloisilta tyypeiltä.

Auli kirjoitti...

Paula, näyttää ihan siltä robttitekstiltä :)

Eetuliina kirjoitti...

Vau miten hienoja juttuja olet tehnyt.

tuike kirjoitti...

Kiitos vinkistä, oli kivat sivut noi. Kirjakin vaikuttaa inspiroivalta, en ole vielä nähnyt livenä.

Kirjonta on tosiaan jäänyt liian vähälle huomiolle, mutta taitaa olla tulossa ainakin sisustustrendiksi. Päättelin, kun nyt toipilaana selailin sängyn viereen kerääntyneitä lehtiä.

Olet laittanut tuon robottitarkistuksen....hemmetin vaikea kommentoida, kun melkein koskaan noi sanat ei kelpaa ekalla kertaa ja ovat vielä sikamaisen hankalia, isoja ja pieniä kirjaimia sekaisin. Onko sinulle tullut paljon roskapostia kommentteihin? Minulla tulee jonkin verran, mutta en vielä ole laittanut tuota robottitarkistusta. Minusta se on niin hankala.

Mukavaa viikon jatkoa!

Pirena kirjoitti...

Ihan mukava että kirjoitit tuosta ompelukoneestakin arvioinnin. Minulla olisi tarkoitus hankkia uusi kone ja merkkiä en haluaisi vaihtaa. Ilmeisesti Bernina on hyvä koska niitä kouluissa niin paljon on. Vanha koneeni on vuodelta 1976.

Nina kirjoitti...

Upeat nuket !! Vai tuollainen kirjaihanuus...oon kovin heikkona käsityökirjoihin...