maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäiset ja lunta!

Tässä toiset samanlaiset. Vähensin muutaman kuvioraidan varresta ja minusta nämä on paremmat takin hihojen alla. Odottavat noutajaansa. Se joka nämä saa, sanoi haluavansa sellaiset vanttuut, missä on vain kirkkaita perusvärejä, niinpä näistä tuli kirkkaammat ja vielä iloisemmat kuin edeltäjänsä, jotka otin omaan käyttöön. Kolmannet ovat jo alussa, värimaailma vaan erilainen.

Kuten kuvassa näkyy, täällä Porissa on vihdoin lunta! Tämä on vasta toinen lumikerros tänä talvena, jospa tämä nyt säilyisi. Pakkasia en toivo, ainakaan kovia. Mutta valoa toivon pimeyteen ja sitä tuo valkea lumi!
Iloista ja hyvää viikon jatkoa kaikille blogini lukijoille ja kiitos kaikista kivoista kommenteista, mitä olen viime päivinä saanut! Viime postauksessa jäi vallaan mainitsematta se, että olen tosi iloinen kaikista uusista lukijoista, joita blogille on tullut tasaiseen tahtiin. Tervetuloa! Ja pian paukahtaa jo 100 000 lukukertaa täyteen, kiitos kaikille, jotka täällä vierailette!

21 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Mukava tuo edellinen postauksesi, olet ollut kyllä todella ahkera! Ja nuo lintulapaset ovat ehdoton suosikkini, aivan ihanat!

Paula kirjoitti...

Taas on kertakaikkiaa nätit vanttuut. Nämä o ihan mu lempivanttuitani näköjäs. Tääl Kauniaisis ja Espoossaki sattaa lunta.

Neferi kirjoitti...

Kivan pirteät ovat nämäkin.

mummeli kirjoitti...

KAUNIIT TUMPUT OLET TAAS KUTONUT JA VARMASTI LÄMPÖISET OIKEIN HYVÄÄ TÄTÄ KUTOMISVUOTTA. SAIN MINÄKIN JO YHDET ISON MIEHEN SUKAT AIKAISEKSI.

KahviKaneli kirjoitti...

Nämä on aivan ihanat! Kuin karamellit!

Marjut kirjoitti...

Kauniit! Ja hyvää kuluvaa vuotta:)

Sarppu kirjoitti...

Ihanan pirtsakat. Odotan vielä innolla uusia värimaailmoita :). Kaunis ja yksinkertainen malli.

Helena kirjoitti...

Todella kaunis malli. Miekin inventoin jämälankoja tänään aika kasan. Näihin saisi hyvin sopimaan, tai sitten peitto. Hyvää Vuoden alkua!

-maria- kirjoitti...

Ihanan raikkaat värit näissä! Helsinkikin on valkoinen, täällä esikaupunkialueella vielä valkoisempi kuin keskustassa (josta hetki sitten tulin kotiin). Mutta kovin märkää lumi on, kävin ostamassa isommalle tytölle uudet kurahousut kun vanhat olivat jääneet kittanoiksi. Luultavasti niille on heti huomenna käyttöä...

Pirjo kirjoitti...

Oi miten ihanat tumput. Pääkaupunkiseudullakin Oikein ihanaa ja idearikasta alkanutta vuotta!

Paula Kristiina kirjoitti...

Nää on hienot!!!

Pia kirjoitti...

Olet ollut tosi ahkera ja nopsa. Kaunista jälkeä!

mustakissa kirjoitti...

Ihanat värit! Prismassa oli langat alessa ja niinpä ostin(hyvällä syyllä)ja ajattelin myös tällä hyväksi havaitulla mallilla jatkaa.

Matleena kirjoitti...

Onpas pirteät lapaset! Minäkin olen joskus tehnyt samanlaisia palerolapasia, tietenkin värit olivaat erit. Värien mukaan niiden ilme vaihteeleekin kovasti.

Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

anja kirjoitti...

Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle! Minä heitin jo kerät ja puikot nurkkaan mutta kun on eriväristen kerien loppuja, niin en taidakaan jättää kokeilematta tällaisia värikkäitä lapasia vielä, niin ovat houkuttelevan makeat!

sirkkis kirjoitti...

No nyt on väriä joka varmasti antaa katsojalleenki energiaa, ihanat tumput.

Tintti kirjoitti...

Kauniita lapaset. Ihan tässä alkaa tehdä mieli tehdä kirjoneuletta.

Lunta on täälläkin vielä tällä hetkellä, mutta pahoin pelkään, että aamulla on tilanne jo toinen.

sinisukka kirjoitti...

Niii-in ihanan raikkaat tumput, näin hämäläisittäin! Kai mun täytyy kokeilla kanssa :) Meilläkin oli lunta ihan vähän...

ihanasonja kirjoitti...

Aivan ihanat!

Saila kirjoitti...

Voi, siis nuo ovat niiiin kauniit! Resorikin on aivan ihana vihreä.
Tänään onkin ollut todella pimeä päivä, huh huh. Saisi tulla valoisampaa, mutta kun tuulee ja sataa niin ei se oikein auta. Huomenna on varmaan jo toinen keli, sää onneksi vaihtuu nopeaan!

Zelda kirjoitti...

Aivan ihania töitä täältä taas löytyi! Leppoisaa loppiaista:)