sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Vihreät tomaatit

Tyhjensin eilen pienen ekokasvihuoneeni , joka on ihan kiitettävästi tuottanut satoa. Se puretaan tiistaina ja viedään säilytettäväksi varastoon talven yli. Sain sieltä vielä neljä kiloa vihreitä tomaatteja. Parista kilosta tein säilykkeitä Kotilieden reseptillä. Kiva sunnuntaiaamun aloitus! Tänään meinaan vielä kokeilla Paistettuja vihreitä tomaatteja tämän reseptin mukaan. Kiitos samannimisen elokuvan, joka tuli mieleen näistä tomaateista.


12 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Nam! Onnistuneita kokkailuja ja kivaa päivää!

Kardemumma kirjoitti...

Minulle tuli aivan mieleen taannoinen Pieni talo Preerialla kirja, jossa tekivät vihreistä tomaateista säilykkeitä.

Aarnilintu kirjoitti...

Enpä ole koskaan maistanut tuollaisia vihreitä tomaatteja, vaikka kuullut olen. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Aurinkoista sunnuntaita!

Marru kirjoitti...

Näyttää hyvältä :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Näyttää makoisalta! Mullekkin tuli heti mieleen se elokuva. Ostin sen kesällä jostain alesta ,hyvä elokuva. En muuten ole maistanut koskaan vihreitä tomaatteja. Muistatko huomiseksi ne vaahtomuovit ja huovutusneulat? Mukavia kokkailuja:D

mustakissa kirjoitti...

Nam! Äitini teki aina vihreitä tomaatteja kun olin lapsi. Pitäisikin kysyä, onko se resepti vielä tallessa, saisi siirrettyä taas eteenpäin,
:D Mukavaa sunnuntaita!

Tintti kirjoitti...

Mulle tuli tuo leffa mieleen heti, kun näin tuon ekan kuvan :-)

Hauskaa alkavaa viikkoa!

Lezzie kirjoitti...

Mulla on myös tomaatteja vihreinä vielä kasvihuoneessa. Otan ne piakkoin sisään, mutta en tee niistä vielä tässä vaiheessa mitään vaan annan ne kypsyä pimeässä punaisiksi.

Peppi kirjoitti...

Ihanan valkosipulinen resepti, pakko olla hyvää :)

Sude kirjoitti...

Herkullisen näköisiä säilöttyjä tomaatteja. Aijai kun rupesikin tekemään mieli.

Paula kirjoitti...

Minäkin korjasin tomaattisadon tänään Koskelta, ämpärillinen vihreitä tomaatteja, vain hiukan punaisia on ehtinyt tulla. Taidan tehdä tämän saman reseptin mukaan.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Vihreät tomaatit on paistettuina tosi hyviä!