maanantai 28. lokakuuta 2013

Vähän Halloweenia

 Tänään sain pitkästä aikaa sukat valmiiksi. Tänään töissä näytin sukkia oppilaille, jotka sanoivat, että nämä näyttävät ihan Halloween-sukilta. Kieltämättä tämä värimaailma on niin tätä aikaa.
 Tämä pohjaväri on varmaan ainakin 15-vuotta vanhaa Nallea, sellaista vanhaa kunnon Nallea. Lanka tuntuu ihan erilaiselta kun nykyinen Nalle.
Tykkään tästä värimaailmasta kyllä kovin. Sukat ovat aika pienet, taitavat siis päätyä jollekin pienijälkaiselle lahjaksi.....

9 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ovat kyllä ihanan värikkäät :) Ja sopivat kyllä tähän Halloween-aikaan...

Matleena kirjoitti...

Niin herkullisen väriset sukat! :) Sopivat hyvin muuhunkin kuin Halloweeniin.
Samalla katselin kaikki muutkin postauksesi, jotka olet julkaissut viimeisen käyntin jälkeen. Ja siitä on luvattoman kauan. :( Minusta on tullut vanhuuttani liian laiska blogivierailija, mutta katsastan monta postausta kerralla.

MariJ kirjoitti...

On kyllä hienot sukat! Joskin minä en ymmärrä, miksi meillä Suomessa pitäisi viettää Halloweenia, joka ei tänne kuulu. Meillähän on olemassa pyhäinpäivä, jonka sanoma on kaunis ja toivontäyteinen, sen rinnalla joku Halloween tuntuu pinnalliselta krääsäjutulta. Ei kaikessa tarvitse matkia amerikkalaisia. :) Sukkiesi värit ovat kyllä muuten niin kovin syksyiset ja kauniit!

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Kauniit sukat ja lämmittävät takuulla

Paula Kristiina kirjoitti...

Nämä on kyllä niin ihanat, niin kuin jo tänään ihailin näitä livenä!

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihanan värikkäät!

sirkkis kirjoitti...

Ihanat värikkäät sukat.

Seijasisko kirjoitti...

Ihanat sukat ja niin kauniit värit!!

santra kirjoitti...

Nätit sukat.