perjantai 25. lokakuuta 2013

Syysloman loppua.

 Syyslomalla olen irtautunut aikalailla kaikesta "normaalista" arkimenosta. Pitänyt taukoa myös käsitöistä ja huvittanut itseäni pelaamalla  tietokoneella facebook-pelejä. Ollaan käyty kävelemässä ja kävin kyllä kääntymässä Tukholmassakin. Täytyy sanoa, että Viking Grace oli syksyn pimeydessä vieläkin upempi kuin kesävalossa. Ne ihanat valot ja lamput!
Tänään aloitin syksyisiä sukkia, värimaailmakin on vähän kuin Halloweenia, vaikken olekaan mikään Halloween-fani suuremmasta päästä. No, mutta tälläiseen syysihmiseen tämä oranssi värimaailma kyllä uppoaa!
Mies tuossa kauhisteli tätäkin kuvaa (ei kovin paloturvallista) mutta kitisti toimi valomiehenä kuvauksen aikana.
Näitä sukkia ja tätä mallia on taas niin kiva neuloa.

8 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Voi minunki ensiajatus kuvasta , aika vaarallinen mansetti. Kauniit värit ja sopii syksyyn hyvin.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kynttilät ja oranssi väri kuuluu kyllä niin syksyyn. Tosi ihanan väriset sukat tulossa ja tuo "pallomalli" on tosi kiva. Syysloma meni kyllä aika pian ja minä olen jäänyt koukkuun lapasiin. Pian nähdään:))

mummeli kirjoitti...

Pitipä poistaa edellinen kun sukka olikin sitten kukka. No, kauniit sukat sinulla tulossa ja ihanan värinen kynttilä.
Oikein hyvää viikonloppua!

Taina kirjoitti...

Kauniisti kuvattu!

Uutar kirjoitti...

Kaunis alku ja kauniit lämpimät värit!

Sarppu kirjoitti...

Aivan ihanat värisävyt, hieno loma on ollut, tosin flunssailessa, mutta omissa oloissa kuitenkin...olisin vielä jatkanutkin...

nina kirjoitti...

Aivan ihanalta kuulostaa, joskus käsitöissäkin on hyvä pitää taukoa niin on taas uutta inspistä jatkaa :) Ja nuo sukat on ihanat, itsellä ollut tavoitteena kokeilla jotain kirjoneuletta, koska sellaista en ole koskaan tehnyt, pitääkin laittaa tämä malli korvan taakse :D Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle :)

Satu kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia, tykkään :-)