sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kukkia ja herkkuja


 Syyslomani alkoi hienoissa merkeissä. Olin pääättänyt juhlia vuoden ts-ope nimitystäni läheisimpien kanssa.  Niinpä juhlimme eilen sisarillisissa , tyttärellisissä ja ystävätärrillisissä merkeissä iloiseen naistyyliin ja saimme kaikki kovasti nice-energiaa. Juhlapöydän kruunasi Marja-ja Mirja ystävien lahjakortilla kukkakaupasta tilaamani kukkiva käsityökori.Käsityökorin rekvisiittaa kasasin viime viikonloppuna. Korin kasaaminen olikin floristille varmaan aika mielenkiintoinen tehtävä! Päivi-siskoni oli juhlien itseoikeutettu taiteellinen vastaava. Miten porkkanatkin maistuvat hyviltä kun ne on leikattu kukan muotoon. 

Siskoilta saan lahajksi tälläisen upean taotun kynttelikön, kunhan Ahjon Akka sen takoo. Tästä kynttliköstä olen haaveillut jo siitä saakka kun sen näin takomossa, kun poikkesin sinne lenkkikaverin kanssa. En vaan ole malttanut sitä ostaa ja nyt kun olisin sen saanut, oli kaikki kyntteliköt myyty loppuun. Mutta, hyvää kannattaa odottaa. Ehdottomasti! Tämä kun sopii kuin nakutettu ruokapöytäni päälle. Kiitos siis etukäteen siskot! Tähän pitää vielä lisätä, että sepän paja on kansakouluaikaisen koulutien varrella Vähäraumalla. Siinä samassa paikassa oli jo silloin sepän paja ja poikkesimme sinne joskus koulumatkalla katsomaan sepän taontaa. Nyt seppä on vain eri ja vieläpä nainen, mikäs sen hienompaa!

11 kommenttia:

Breezie kirjoitti...

Aivan herkullisen kaunis kattaus teillä :) Ja tuo sinun kauan odottama lahja on todella kaunis! ^^,

sinisukka kirjoitti...

Miten tunnelmallista! Mainio tuo kukkakori :) Eikä tulevaa lahjaasi voi kuin ihailla, upea!

Rentukka kirjoitti...

Ihana kukkiva käsityökori ja syötävän kaunis kattaus! Mukavaa syyslomaa.

Sude kirjoitti...

On sinulla hienon näköinen juhlapöytä, aijai kunpa olisi päässyt maistelemaan :)Kukkalaitekin niin teemaan sopiva, kivasti keksitty.
Upea tuo lahjasi ♥ Kävin kurkkimassa pajan muitakin tuotteita ja kyllähän sieltä haluttavaa löytyi paljonkin :)

sirkkis kirjoitti...

Kaunis käsityökori asetelma ja upean lahjansait.

amuk kirjoitti...

Hyvät bileet teillä naisilla näytti olevan. Onnea vielä itse juhlitulle sankarille ja mahtavat lahjat sait sisareltasi ja ystäviltäsi.Tosi persoonallinen ja hieno "kynttiläkruunu". Kori on loistava ! Kukkien , puikkojen ja lankojen yhdistelmä...ei sen luovempaa ja kauniimpaa ole olemassakaan : )

KristiinaS kirjoitti...

Voi jufe! Noin kauniissa juhlassa olisin halunnut olla mukana. Hieno kukkakori ja kaikki niin kaunista. Upea kynttelikkö, sepät osaa nykyään tehdä kaikkea kaunista kotiin. Tuo on erityisen herkkä.

Marjut kirjoitti...

Ihana käsityökukkakori:) Herkkua näyttää muutenkin olevan monenlaista.

Paula Kristiina kirjoitti...

Terveiset täältä mökiltä! On kyllä aivan ihana kukkakori ja kattaus1 Voi kun olisin voinut olla mukana. Täällä laitellaan tänään mökki talvikuntoon ja kotiudutaan. On aika kylmää ollut ja metsässä ei ollut sieniä kun kourallinen. Liekö lämmin kesä verottanut sienet:)

satunNainen Paula kirjoitti...

Mahtavat kemut kukkakoristeineen ja tarjoomuksineen!!

Mun Tekemä kirjoitti...

Upea kukkakori! Ihania herkkuja!