tiistai 29. lokakuuta 2013

Toiset tällä mallilla

 Sama paikka ja melkein sama aikakin. Siis tämä kuvauspaikkani klaffipiironki. Lampusta lankeaa sopiva sivuvalo, joka tuo palmikot hyvin esille. Ei silti, en näitä nyt vuorokaudessa neulonut. Näitä aloittelin jo muutama viikko sitten koulussa, koulun langoistakin, mutta eilen illalla neuloin toisenkin sukan valmiiksi. Tästä ruskeasta Nalle-langasta teki viime vuonna 8-luokkalainen tyttö patenttineuleisen vauvan haalarin. Se olikin iso urakka, mutta lopputulos oli erittäin onnistustunut, kurkatkaapa.
 Jo toisen kerran olemme kouluavustaja-Paulan kanssa oppilaita tsempataksemme neuloneet arvontavoitoksi sukat. Ehkä minulle on jäänyt täältä blogimaailmasta nämä arvonnat niin sanotusti päälle... Minusta on kiva kannustaa oppilaita näin ja sitä paitsi on myös mukava välillä neuloa luokassa heidän kanssaan samalla heitä neuvoen.  Siinä tulee aika kodikas fiilis!  Nämä sukat olivat oikeastaan seiskaluokkalaisten toivesukat, kun näkivät koulussa edelliset valmiit sukat, jotka olin neulonut samalla mallilla.
Nämä on hiukan muunneltu Dropsin ohjeesta, tarkka osoite löytyy muutamia postauksia taaksepäin, niiden hiukan vaaleampien samanlaisten postauksesta.
Paula ehti jo neuloa oman voittonsa 6-luokkalaisille, jotka neuleovat lapasia Voitte arvata, että nämäkin ovat mieluisat kun arvonnan hetki tulee, ennen joulua.

9 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Tykkään noista sukista niin paljon, että melkein pitää jossain vaiheessa tehdä tuollaiset. Nyt on enää kesken huivi ja kahdet sukat. Sain tuubin ja pipon valmiiksi, vielä kun sais kuvatuksi. Ei tahdo valo riittää päivälläkään.

mummeli kirjoitti...

kauniit sukat taas. Tuo palmikkoamlli sopisi tumppuihinkin. Vaikka nuo kuvan tumput on kyllä kauniit kuvioissaan.

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Tulipas hienot sukat, ihanan herkullinen väri :-)

sirkkis kirjoitti...

Kauniit sukat ja ihanaa kun ei ole sitä jäykkää resoria. Helmeilevä tumppu on ihana.

MariJ kirjoitti...

Ihanat sukat ja aivan mahtavat lapaset!

möhönasu kirjoitti...

Tuo sukkamalli on kyllä todella upea! Pitää itsekin neuloa ainakin toiset vielä :) Ihanan väriset lapaset.

Matonkude kirjoitti...

Kauniit sukat jälleen.
Muistan kouluajoilta, miten oli mukavaa kun kaikki neuloivat yhdessä, opettajakin.
Ihmeteltiin, miten hän sai niin tasaista jälkeä puikoilla kun verrattiin omiin tuotoksiimme.

Taina kirjoitti...

Kauniit sukat! Hienot on nuo lapasetkin. Voi miten kiva idea tuo arpajaispalkinto oppilaille. Täällähän blogeissa saattaisi toisetkin osallistua arpajais/kannustuslapasten / sukkien neulontaan.

Annika kirjoitti...

Voi miten ihanat sukat ja lapaset! Ja ihana tuo teidän ajatus siinä taustalla :)