sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Puruvesisukat


 Terveiset Punkaharjulta. Viime maanantaina lähdimme ystäväni Riitan kanssa, eilen lauantaina olin neljän jälkeen kotona.  Ihanaa oli! Silti menomatka oli hauskempi kun oli seuraa; Riittahan jäi rannalle nauttimaan loppukesästä.
Mutta tämä merenrannan tyttö nautti järven rannalla olosta täysin seimauksin. Parit sukat valmistuivat; nämä Regia-sukat ovat kuin Puruvesi itse: sinisen ja vihreän sävyjä.

Tämä kuvan julkaisen senkin uhalla, että se voi herättää pahennusta. Täytyy sanoa puolustuksena silti: että tie oli suora ja takana ei ajanut ketään. Paluumatkan pakkomielteenähän oli "bongata" mittarilukema 12345. Olin varautunut pysähtymään tien varteen, mutta sehän sujui näinkin ja ihan turvallisesti. Tässä ajan Lahden ja Tampereen välillä. VW Poloni tuntui mukavalta matka-autolta. Ensimmäistä kertaa pitkällä matkalla sain nauttia vakionopeuden säätimestä, joka kyllä toimii sopii varsin hyvin tälläiselle luupiikkivaivaiselle . Vaikka silti; kantapää ei tykkää pitkistä matkoista, siltikään. Eilen sen kotona huomasin taas. Tulihan tässä kaikenkaikkiaan köröteltyä pitkälti toista tuhatta kilometriä kun nämä Suomi-neidon helmat ovat aika leveät! Jännä silti se, että Punkaharju ja Pori ovat aikalailla samalla korkeudella vaikka maisema on ihan toinen.

Nyt menee vielä sitten tämä päivä matkan pyykkejä pestessä ja siivotessa. Jossakin vaiheessa poikkean taas tänne tututumaan mitä muiden blogeissa on tapahtunut:

Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!

12 kommenttia:

margsan kirjoitti...

Ihanan väriset sukat! Matkailu kyllä virkistää....

Pami kirjoitti...

Todella kivan väriset sukat!!

Minulla ei ikinä ole kameraa mukana, kun bongailen noita mittarilukemia ja puhelimen kameralla en edes viitsi yrittää ottaa kuvia. Nykyisin kyllä yritän ottaa aina kameran mukaan, kun lähden liikenteeseen, mutta eihän silloin mitään kuvattavaa ole!! :-)

amuk kirjoitti...

Ihanat sukat ja ihania kuvia. Punkaharju on varmasti yksi Suomen kauniimpia paikkoja. Olemme mieheni kanssa lomailleet siellä seuduilla monena kesänä. Harjun päällä kulkeva tie tarjoaa niin mahtavia maisemia että sen kauniimpana ei Suomineito voi esiintyä. Mahtava paikka.

Neferi kirjoitti...

Kuulosti mukavalta reissulta :).

Minäkin tykkään vakionopeuden säätimestä...ensin se vain tuntuu kummalliselta, kun auto touhuaa omiaan :).

Daisy kirjoitti...

Oletpa miettinyt hienosti sukan sävyt matkakohteen mukaan.
Mittarinlukeman kuvaus on aika saavutus :)
Hyvää loman jatkoa!

sirkkis kirjoitti...

Kesäisillä matkoilla on mukava tehdä pieniä käsitöitä ja kauniit ovat sukat.

mummeli kirjoitti...

Voi jee, miten sopiikin sukkien väri maisemaan. Ihanat kesämuistot talvella vetää jalkaan! eikä kyllä taida tää kesäkään estää niitä laittamasta jalkaan

Paula kirjoitti...

Sinivihreät sukat on taas ihanan väriset, ihan lempiväriyhdistelmäni. Hyvä että pitkän ajon jälkeen olet turvallisesti kotona.

Nipi kirjoitti...

Kauniit sukat, värit suoraan Suomen kesästä.
Minä olen nyt monta vuotta ajanut pitkää matkaa vakionopeussäätimellä, ja se on maailman helpoin tapa välttyä ylinopeuden ajamiselta, johon muutoin syyllistyn ajatuksissani :))

Eeva kirjoitti...

Kuulosti mukavalta reissulta...täällä Itä-Suomessa riittää kauniita maisemia, mutta Punkaharju on paras.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniin väriset sukat,kuin maisema! Mukavaa kun olet palannut turvallisesti pitkältä ajomatkalta!

Aarnilintu kirjoitti...

Ihanat sukat, upeat värit! Joku tuolla aiemmin totesikin erittäin osuvasti, että kulkevat kesälomamuistot mukana jaloissa sitten talvellakin.