tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kuin kesä ja sitähän piisaa


 Tänään olin onnekas. Kun tulin kotiin fysioterapeutilta (joka neuvoi miten pärjään oikean jalan luupiikin, sormien nivelrikon, sekä olkapäävaivojen kanssa töissä) minua odotti kiva paketti. Siinä sitä kummasti mieli koheni. Voitin Paulan Satunnainen- blogin arpajaisissa kesäkassin, mutta mitä ihmettä! Sainkin kokonaista kaksi ja vielä ihan samaa sarjaa.


 Hauskuukin miestä kuvaamalla kasseja auringonpaisteessa ja eivätkö olekin kuin kesä itse, nämä taidokkaasti ommellut kassit laskoksineen, sisätaskuineen kaikkineen. Raidallinen kangas on ihan kuin taustalla näkyvien koivujen rungot! Kiitos Paula, olen tosi iloinen näistä ja huomenna isompi menee heti käyttöön.


Vaikka on näitä fyysisiä vaivoja, silti on hyvä mieli kun on kaunis ilma ja "vielä on kesää jäljellä", Mamban  vähän kulunuttakin kesäbiisiä lainatakseni. 
Tämä hitti muuten on tasan kymmenen vuotta vanha tänä kesänä. Muistan sen siitä, että silloin oli  todellinen intiaanikesä (olin uimassa meressäkin syyskuussa) ja tapasin silloin nykyisen mieheni. Syystäkin se kappale jäi silloin mieleen! Vietämme runsaan kuukauden päästä tapaamisemme 10-vuotisjuhlapäivää, todennäköisesti vaikkapa hakkaamalla ja pinoamalla puita tai jotakin meille tyypillistä!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mukavat kesäkassit saitkin. Aivan toiseen asiaan,mitä vinkkiä sait kantapään luupiikille on ajan kohtainen asia minullakin ja kaikki keinot yritettävä jotta elämä olisi vaivattomampaa..

Aikku R-T kirjoitti...

Onpa sinua onni suosinut :)

Nipi kirjoitti...

On kyl ihanat kassit!

Daisy kirjoitti...

Kivat kassit olet saanut.
Vielä on kesää jäljellä... Minäkin muistan kesän kymmenen vuotta sitten. Täälläkin satoi ehkä vain yhtenä päivänä koko kesänä.

Auli kirjoitti...

Hei anonyymi!
Tässä vinkkejä:
Jumppaliike joka venyttää jalanpohjan kalvoa, sitä on vaikea selittää mutta siinä on tarkoitus venyttää jalanpohjaa kädellä niin, että jalanpohjan alla oleva kalvo venyy, varpaat maassa ja taivutetaan jalkaa kädellä.Ainakin sattui, ehkä siis tehoaa. Tennispallon pyöritys jalanpohjan alla istuessa, samoin sanottiin, että vedellä jäädytetty 1.5 l:n muovipullo ja sen pyörittäminen jalan alla on hyvää liikettä. Hyvät kengät, geelipohjallinen kantapään alla.
Tässä näitä, pitäis vissiin aloittaa huomenna. Vesipullo on jo jäätymässä!

Paula kirjoitti...

Ole hyvä! Voittajan kasseja oli kiva tehdä! :o)

Sirpa kirjoitti...

Onpa tosiaan kauniit kassit! Onnentyttö Sinä! :)
Toivottavasti vaivasi hieman hellittävät edes,tiedän että voivat tehdä elämän hankalaksi...

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihanat kassit olet saanut! Tosi kaunis kangas! Tulen mielelläni perjantaina visiteeraamaan:)

sinisukka kirjoitti...

Niin kauniit kassit! Onnea myös 10-vuotisjuhlintaan :D

Matonkude kirjoitti...

Onnea pinoamiseen!

Upeat ovat voittamasi kassit =D

Neferi kirjoitti...

Hienot kassit ovat.

Juupa, välillä juhlinta huipentuu oksien silppuamiseen ja runkojen katkomiseen moottorisahalla :D.