torstai 19. heinäkuuta 2012

Suomi-areenaa

 Täällä Porissa eletään, paitsi Pori jazzia, myös mitä suuremmin Suomi-areenaa. Tämän päivän ilahduttavin julkkisbongaus oli Toisenlaiset frendit-ohjelman Sanna ja Kata. Ihan pyynnöstä poreerasivat. Olenhan ohjelman fani. Ihanaa, että maailma muuttuu näin. Itse olen ollut nuorena ylioppilaana kehitysvammaisten suuressa hoitolaitoksessa harjoittelijana; onhan tämä ihan muuta kuin silloin, jolloin kehitysvammaiset lähinnä piilotettiin. Kehitysvammaisetkin ovat nyt muiden rinnalla Suomi-areenassa ja tuntuivat olevan kovin suosittuja ja poseerasivat myös muille kuin minulle!
 "Sosiaalinen media- hyötyä vai humpuukia".Mielenkiintoinen keskustelu, keskustelijoina mm. Kaarina Hazard, Merja ylä-Anttila ja Jussi Lähde. Kiinnosti tietenkin bloggaajaa.
Mariskooli  täynnä areena-tuliaisia omalle miehelle, jonka sirkkelionnettomuudesta tuli tänään kuluneeksi kolme viikkoa. Kipua edelleenkin, silti parempaan mennään! Kiva päivä tänään, siskon kanssa omassa kotikaupungissa.

5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Minäkin tykkään noista toisenlaisista frendeistä. Tosi viehkoa porukkaa ♥

Aarnilintu kirjoitti...

Samaista Areenaa seurailin minäkin tänään etänä, ompelujen välillä telkusta.

Milukka kirjoitti...

Suomi Areenaa oon jonkun verran telkusta seurannu. Varmaankin kiva päästä ihan paikalle näkemään ja kuulemaan:) Eikös Toisenlaisista frendeistä ole tulossa uusi tuotantokausi? Sitä ootellessa.

margsan kirjoitti...

Olen myös iloinen siitä, että maailma
edes joiltain osin muuttuu parempaan
suuntaan- toisenlaisuus tulee entistä hyväksytymmäksi ja osaksi
normaalia elämänmenoa. Frendien kaltaisia ohjelmia saamme toivottavasti nähdä myös tulevaisuudessakin.....
Mukavaa päivää sinulle!

Anja kirjoitti...

Kivat julkkikset sait kuvaan :) Suomi areena porista oli myöskin mukavaa seurattavaa aamuisin, sehän taisi tänään päättyä tältä osaa.