torstai 3. toukokuuta 2012

Teatteria

Ruosniemen koulun yhteinen käsityöprojekti on tänä vuonna ollut nukketeatterin valmistaminen. Nukkeja tekivät kaikki luokat. Kyllä nyt kelpaa suunnitella nukketeatterinäytöksiä kun koulussa on iso kasa erilaisia nukkehahmoja. Pienten puput, oravat ja muut metsän eläimet olivat tosi hellyyttäviä! Itse  opetan vain niitä isompia oppilaita, mutta pienten työt olivat vallan suloisia. Jokainen on ihan oma näköisensä!

Kiitos vielä kaikille mukavista kommenteista ja onnitetteluista hoitaja-kissa postaukseen!

  Lähetin samana päivänä myös sähköpostia englantilaiselle suunnittelijalle Debi Birkinille ja olin vallan otettu, että hän samantien vastasi omaani sähköpostilla ja oli käynyt tsekkaamassa millälailla muutin kissasta hoitajan hänen Nurse Bearinsa ohjeilla.
Ja vielä tykkäsi kissasta ja erityisesti sen mustasta nenästä! :)

4 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Hieno teatteri!
Aika kiva, että sait oikein vastauksenkin Debi Birkiniltä! Niin ne ideat vaihtavat omistajaa:)

anja kirjoitti...

Hienoja harrastuksia ruosniemeläisillä, nukketeatteria ja tietysti harmonikansoittoa. Nää Ruosniemen harmonikat on joka kevät mukana harmonikkaristeilyllä esiintymässä. Lämmöllä muistelen heidän entistä johtajaansa ja tietysti myös nykyistä tarmokasta naisjohtajaa. Osaavia ihmisiä siellä.

Paula Kristiina kirjoitti...

Joo, kyllä on hieno teatteri! Ja tosiaan nuo pienten nuket ovat ihania. Posti oli tuonut kutsun Kylähulluilta kulkureilta kevään tapaamiseen ja arvaa mitä? Se on sama viikonloppu, että ei se väliä vaikkei mulle paikkaa löytynytkään. Huomisiin:)

Saila kirjoitti...

No totta kai tykkäsi kissasta :-)
Ihanat nuket, siis aivan valloittavat! Minusta nuo metsäneläimet, oravat ja puput ovat oikeastaan kaikkein kivoimpia, todella hienoja, ilmeikkäitä ja oikean eläimen näköisiä!