keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kivaa postiaTänään työkaverini Paulan kanssa kotiin lähdettyämme juttelimme siitä kuinka paljon mieliala vaikuttaa työntekoon. Jos on huono päivä, ei meinaa millään jaksaa, mutta on kun ihan pakko! Varsinkin kun työskentelee lasten kanssa, mutta ei silti; ihan sama on monessa muussakin töissä, jossa on tekemisissä ihmisten kanssa. Tänään oli silti kiva päivä, viikonlopun flussa on kadonnut alkuunsa ja hyvä  niin!

Kotiintuloa  piristi kiva posti, jonka sain Tampereelta. Voitin Pva Pionin Kaikenkirjavaa-blogin arpajaisissa. Paketti oli kyllä ihastuttava ja just niin ihanan kaikenkirjavaa ja kukallista ja vaikka mitä, niin sinua, rva Pioni!
Kiitos!


Suurena Marimekon ystävänä käsipyyhe oli mieluinen!


                   Lintuavaimenperä pääsi heti laukkukoruksi.


 Mutta, viimeisenä paras! Mustat porkkanan näköiset! Vau! Näyttävät kiehtovilta. Ja vielä hienompaa on se, että mustista porkkanoista tulee kukkia.

Viikonloppuna juurakot pääsevät maahan ja taidanpa tehdä niin, että laitan niitä kokeilumielessä vähän erilaisiin paikkoihin, koska täällä meilläpäin on tontit vähän isonpuoleiset ja myös ongelmapaikkoja löytyy!:)

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ohoh, japanilainen ihmekukka! Ihana voitto, onneksi olkoon!

Rva Pioni kirjoitti...

Mukava jos innostuit. Täällä yksi porkkanan alku jo pilkistää pihan surkeimmassa paikassa. Toivotaan yhdessä oikein kovasti, että ne kasvavat ja ovat juuri niin ihmeellisiä kuin mitä luvattiin.

sinisukka kirjoitti...

Onnea upeasta palkinnosta!! Kiinnostava kukkalahjakin :)

Tintti kirjoitti...

Ihanan värikäs paketti.
Enpä olisi arvannut noita porkkanoita maahan kaivaa. Sopan sekaan olisivat päätyneet :-)

Paula kirjoitti...

Onneksi olkoon monenkirjavasta voitosta!

mustakissa kirjoitti...

Onnea vain hienosta palkinnosta! Japanilainen ihmekukka kuulostaa todella houkuttelevalta, laitahan kuvia sitten kun ne kukkivat!