sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Melkein liian jämäsukat

 Näiden sukkien väritys on jo melkein liikaa meikäläiselle. Nämä on sekoitus kahdesta sekavasta ja tulos on kyllä sekaavaakin sekavampi. Mallin ideana toimi Jänikset maailmankartalle- sukat Neulekirjasta (Korhonen&Österman).
 Kyllä näitä sitten onkin kudottu, ainakin ajallisesti. Tämä vuodenaika taitaa olla kohdaltani heikointa käsitöiden suhteen. Olen siis tyytyväinen, että sain edes jotakin valmista Jämäblogiin

Tällä viikolla alkaa takkahomma olohuoneessa. Siinä sitten onkin haastetta kerrassaan ja en oikein edes tiedä, mitä se uunin muuraaminen ja savupiipun tekeminen pitää sisällään? Jännittävää....

11 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ai? Minusta nuo ovat TOSI hauskan väriset, lämmittää jo pelkkä väri! :o)

Kardemumma kirjoitti...

Kieltämättä, melko JÄMÄT. Ehkä toinen rauhallisempi väri olisi rauhoittanut liikettä. Nyt langassa ja kuviossa. Mutta mainiot jämäsukat. Tsemppiä muurauksiin!

Paula Kristiina kirjoitti...

Minusta nää on aivan upeet! Ihania värejä. Takka homma vihdoin alkaa, varmaan on jänskää.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta ! Minusta ovat ihanan räiskyvän värikkäät. Nämä jalassa ei voi olla apealla mielellä :) t. Eija

Askartelin itte kirjoitti...

Ihanat, niin nätit:)

Aarnilintu kirjoitti...

Noissa on kyllä väriä ja luonnetta! Juuri sopivat semmoisiin harmaisiin ja sumuisiin lokakuun iltoihin, jolloin lumesta ei ole tietoakaan eikä oikein auringostakaan, niin väriä ja valoa voi tulla sitten vaikka jaloista:)

Tsemppiä takkahommiin! Muistan, kun meillä kotona aikanaan muurattiin vuolukiviuunia keittiöön keskellä talvea ja kivet piti tuoda ulkoota lämpiämään sisälle hyvissä ajoin. Nehän viilensivät koko asunnon, kun olivat varastoineet sen verran pakkasta itseensä. Onneksi nyt ei ole talvi, niin pääsee varmaan nopeammin nauttimaan siitä kivien lämmittävästä vaikutuksesta takan muodossa.

Neferi kirjoitti...

Oikein säväkät sukiksi. Minusta sukkiin voi kokeilla kaikenlaista jutskaa...

Paula kirjoitti...

Minulle noista sukista tuli mieleen kehäkukat, en tiedä miksi, kun kehäkukat ovat yksiväriset. Jotenkin ne vain näyttivät kehäkukka- tai rinkeplummusukilta.

sinisukka kirjoitti...

Minä tykkään tuollaisista sukista!!

zaro kirjoitti...

on kyllä pirteät sukat, kuin aurinko!

Pirena kirjoitti...

Oikein ovat pirteät kevätsukat, tykkään.