sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Vain vähän

 Taas kerran ovat kariutuneet viikonlopun suunnitelmat... Vain vähän olen saanut aikaiseksi: tämän pienen neulatyynyn, tämänkin oikeastaan töitä varten. Huomaan, että mitä pidemmälle lukuvuosi menee sitä vähemmän jaksan kotona tehdä. Mutta ei se haittaa, annan kyllä tässä suhteessa armoa itselleni. Ohje löytyy Käspaikasta ja kiva ohje olikin!
Eilen satoi koko päivän, mutta nyt.. ! Hymyä huuleen ja katse aurinkoon: nyt se paistaa, vihdoinkin!

14 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

:) hymyä huuleen :), kivan näköinen neulatyyny.

Tsemppiä loppulukuvuodelle...

Sude kirjoitti...

Pieni, mutta sitäkin tarpeellisempi :)
Taisit sitten lähettää sen sateen tänne, siltä ainakin näyttää =)

Paula Kristiina kirjoitti...

Hauska hymyilevä neulatyyny:) Ei sieltä kirpparilta oikein mitään löytynyt. Sanoit että sulla on sitä ompun väristä seiskaveikkaa. Sitä ei kaupastaa saa enää. Voitko myyrä mulle mitä sulla on? Huomenna nähdään.

Auli kirjoitti...

joo. pengon varastoja, niitä voi olla eri sävyjäkin, tuon huomenna

-maria- kirjoitti...

Minulla on koko kevään joulusta saakka pitänyt melkoista haipakkaa, eikä valmista tosiaankaan tahdo syntyä. Mutta itselleen kannattaa olla armollinen - harrastushan tämä kuitenkin on, eikä siitä ole hyvä ottaa stressiä.

Kiva neulatyyny!

Auli kirjoitti...

Maria, olet oikeassa ja minulla kun työ liippaa aika lähelle harrastusta, joskus ei nappaa senkään vertaa, mutta huom: vain joksus .)

Aikku kirjoitti...

Olisi ehkä parempi olla suunnittelematta yhtään mitään. Ainakin omat hyvät suunnitelmat opiskella kaatuivat perjantain migreeniin ja sen jälkeiseen saamattomuuteen.

Löysin kuitenkin kadottamani maton takakuistin penkin alta. Hyvin olin viime syksynä pakannut, kun ei meinannut löytyä mistään. Nyt on eteisessä äidin kutoma räsymatto!

Paula kirjoitti...

Hyvää pyhäpäivää - ja vapaapäivää.

Zelda kirjoitti...

Niin näppärän mallinen:)

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihanaa,kiitos sinulle♥

Pia kirjoitti...

Graafisen kaunis neulatyyny :)

amuk kirjoitti...

Kätsy peli :) Itselleen kannatta aina olla armollinen tällaisissa asioissa. Siitä nauttivat kuitenkin aina välillisesti myös kaikki läheiset. Sitä vaan on niin paljon mukavampi ihminen kun ei kerää turhia murheita pikku asioista .

Lila kirjoitti...

Tosi kiva neulatyyny :)

Peppi kirjoitti...

Välillä ei kyllä jaksa eikä huvitakkaan mikään. Hyvä jos pystyy hiljentämään silloin tahtia, ettei polta iteään piippuun. Täällä jonkin asteista jumia myös ilmassa.