maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisväsymys

 Pääsiäinen lähenee loppuaan. Pääsiäisen aktiviteetit olivat loman alkupäivinä; nyt sitten ollaankin oltu vaan.
                            Päikkäreitä ovat ottaneet sekä kissat, että ihmiset.
             Neuletyön suunnitteltukin oli Nekusta kiinnostavampaa kuin minusta.  Siitä kun ei tullut valmista, vaan piti pakata langat takaisin pussiin. No, poikavauva ei nyt ihan vielä ole syntynytkään.....           
 Kevään tulo on tiukassa, joka aamu maassa on ollut pieni lumikerros, joka sitten päivän mittaan sulaa pois.

Ihana aurinko silti yrittää virkistää. Huomenna pitää hakea varmaan vitamiinipurkki apteekista, että pääsisin minäkin vireeseen.....

15 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Meillä on mennyt vähän samalla kaavalla tämä päivä, paitsi että ollaan kissojen kanssa lekoteltu pihalla. Terassilla on ollut jo ihanan lämmintä, kun otin viltin penkille ja vedin takin niskaan. Aurinko on ihana, ehkä siitä sai d-vitamiinia - I hope:)

Elina kirjoitti...

Voi miten kiltisti kissa voikaan makailla lankakeräkasassa!

Meilläkin on tämä ja eilinen päivä mennyt lähinnä huiliessa, alkupäiville oli meilläkin suunnitelmat tehtynä. Hyvä se on välillä huilailla! :)

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Niin minäkin. Odotan jo huomista ja työviikkoa alkavaksi. Tulee joku tolkku tähän oleilemiseen. Vaikka voihan se olla että jatkuu ihan samanlaisena.

Tarja Siik kirjoitti...

Hurjinkin huilaa välillä !
on ystäväni Tia-Nina Munne sanonut. Ja on ihan totta! (taidettajatoimintaa.blogspot.com)

Peppi kirjoitti...

Täälläkin on ollut väsymystä ilmassa. Öisin valvottu, varmaan täysi kuu valvotti ja päivisin haukoteltu. Tänään tosin oli mahtava keli istuskella ja haukotella auringossa :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Samaa väsymystä täälläkin ja kauhea yskä taas päällä! Kaikkea piti ommella ja neuloa mutta..... Onneksi tuo aurinko on piristänyt vähän. Huomenna nähdään jos kiireiltä kerkiän:)

Tiitsa kirjoitti...

Minulla meni toisinpäin. Torstai ja perjantai meni lepäillen, mitään ei jaksanut, nyt olisi virtaa vaikka kuinka, mutta loma loppuu. =) Ehkä se on parempi näin.

Anja kirjoitti...

Hei, lohduttavaa että joku toinenkin tunnustaa väsymystä, vaikka kevätaurinko porottaa :) Minä kävin jo viime viikolla vitamiinipurkin hakemassa, jospa tämä tästä. Mukavaa viikkoa!

Paula kirjoitti...

Teillä on ilmeisesti ollut ihana pääsiäisloma. Niin oli meilläkin. Kyllä me levättiinkin ja oltiin vaan. Ja aamuisin herättiin hitaasti.

Rva Pioni kirjoitti...

Juuri tällaisia taukoja minä tarvitsen. Arki syö niin naista.
Minä tarvitsen pyhää
saadakseni kiinni unista, jotka on nukkumatta ja päästäkseni taas rytmiin arkea varten.

Kisulit kirjoitti...

Pullollinen vitamiinia tuli jo syödyksi, kun huomasin maaliskuun alussa, että vitamiinin parasta ennen -päivämäärä oli ollut helmikuussa. Siksiköhän virtaa on ollutkin? Tai aurinko ja ulkona urheilut ja päiväunet virkistää. Oleilu on joskus erittäin tarpeellista ja voimaannuttavaa. Voimia alkavalle työviikolle!

Päivi kirjoitti...

Auli, kokeile kurkumaa. Alan uskoa, että se tehoaa. Olen ollut aivan uuvahtanut flunssien jälkeen, mutta nyt alkaa virtaa taas löytyä. En tiedä, johtuuko se kurkumasta vai valosta (tod.näk.) vai mistä. A. sanoi, että kurkuman terveysvaikutuksista on tutkittua tietoa, vaikka usein hän naureskelee esim. luomuruokajutuilleni.

Riikka kirjoitti...

Näyttää tutulta tuo lankaläjä. Täälläkin odottaisi suunnittelua yksi pojan neule, paljolti samansävyisistä langoista. Innostus vaan puuttuu :D

Neferi kirjoitti...

Välillä pitääkin ottaa rennosti.

Keväällä koulutyössä tarvitaan paljon voimia vielä. Muistelin tässä kun olin 80-90 luvuilla kouluhommissa, niin siivooja löysi opekollegan kevätjuhlan iltana nukkumasta katederilta :D (oli silloisessa koulussa vielä sellaisetkin), kannattaa kerätä siis voimia :).

Elina kirjoitti...

Ihanan rennolta pääsiäisen vietolta kuulostaa sekä ihmisten että kissojen makoilu. Noita aurinkoksukkiasi jaksan myös ihailla aina uudestaan.