perjantai 16. maaliskuuta 2012

Työkiireitä

 Tämä viikkoa on ollut aika hässäkkää. Kahtena päivänä iltamenoa (molemmat liittyivät tavallaan työhön, silti mukavia tilaisuuksia)  ja huomenna VESO-päivä töissä (Virkaehtosopimuksen mukainen koulutus). Mitään valmista ei ole siis tullut, mutta melkein valmista kyllä, olenhan kuitenkin aina välillä löhönnyt sohvalla kudin kädessä! Niinpä sitten lainasin tähän toisen koulun (sen blogittoman) oppilaiden taidonnäytteitä.
 Tämäkin olento on ihan itse suunniteltu. Vinkistäni silti virkattiin silmät, jotka olivat paljon kivempi vaihtoehto kuin nappisilmät.
 Hiirulaiset ovat olleet kovin suosittuja virkkaushahmoja kutosten virkkaustyönä.
Mutta isoäidin neliö rulaa aina, monessa muodossa. Tänä vuonna koulussa järjestetään iso kuvataiteen ja käsitöiden näyttely niin, että luokka on pullollaan käsitöitä, joita ei ole annettu kotiin. Tässä vain osa töistä. Jollakin tavalla on kivaa kun on niin paljon käsitöitä ympärillä, luokka näyttää niin kodikkaalta.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille ja anteeksi, etten ole paljoa ehtinyt kommentoida muiden blogeja. Luppoaika on mennyt sohvalla löhötessä kudin kädessä, parannusta asiaan tulee varmaan sunnuntaina kun saan viettää ansaitun vapaapäivän.

10 kommenttia:

Daisy kirjoitti...

Ihania ovat nämä lapsostenkin tekemät :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on oppilaat tehneet upeita töitä :) Kiva kun esittelet näitä,tykkään kovasti! Meidän seiskaluokkalainen on kovin innoissaan kun neulovat lapasia nyt :)

Saila kirjoitti...

Upeita töitä! Ihanat tyynyt ja hiirulaiset sun muut ötökät :-D

Aarnilintu kirjoitti...

Aivan ihania nuo hiiret! Tuollaisessa lankaolomuodossa niitä ottaisi mielellään kotiin.

sinisukka kirjoitti...

Olet ihan ansainnut vapaahetkesi!! Kaikenlaiset koulutukset yms. vasta vievätkin energiaa, jaksele :)

Mahtavia oppilaiden työtkin!!

Ciacy kirjoitti...

No onpas taitavia oppilaita!! Tosi hellusia nuo hiiret ja varsinkin tuo itse suunniteltu elukka. Ja virkatut on aina hyvà vaihtoehto, kun ne napit tahtoo irtoilla. Mà oon antanut nallukoita lahjaksi pikkusille ja aina neulon ne silmàt ettei napit joudu lasten suuhun. Màkin muistan kun en saanut omia tòità ottaa kotiin, kun piti olla esillà....ja niin kovasti aina odotin ettà saispa jo ettà vois nàyttàà àidille, heh!

Prusiluska kirjoitti...

Söpöisiä hiirulaisia.

Tintti kirjoitti...

Nämä lasten aikaansaannokset ovat aina yhtä suloisia.

Toivottavasti sait neuloa VESOssa :-).

Pia kirjoitti...

Tekijät varmasti tykkäävät, kun on näin hienoja ja omatekoisia ympärillä.

Paula Kristiina kirjoitti...

Hienoja töitä tulee sieltä toisestakin koulusta:)