keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kiireistä arkea ja tyrmistyttäviä havaintoja

 Käsityöblogini on laiskistunut, kun ei synny mitään uutta. Monta iltaa on vaan mennyt sohvalla löhötessä. Kässäope on vissiin niin käsitöillä työllistetty, ettei jaksa tehdä itse mitään! Kevätväsymystä...?
 Pidän tiistaisin ja keskiviikkoisin käsityökerhoa. Kerho saavutti niin suuren suosion , että tuplaantui kahdeksi. Eilen olin viitteen ja tänään olin töissä klo 8-17, koko ajan jaloillani lasten kanssa niin, että jokainen voi varmaan ymmärtää, etten jaksa itse tehdä mitään. En silti valita, tosi kivaa oli tänäänkin. Ja onhan se kivaa, että yhden laukun  valmistuminen kirvoitti kanssakerhoilijoilta jopa spontaanit ablodit. Jos halutte tutustua kerhopuuhaan sitä löytyy blogilistan yläpuolelta. Ja siinä myös ablodit saanut hieno olkalaukku!
 Kauppareissulta löysin kissoille tuliaisia. Voi sitä intoa,  miten he nauttivat kissanruohosta, jonka saivat!
       Mutta, ettei blogipäivitys menisi ihan positiiviseksi lässytykseksi: Rosvon ilme näyttää ihan yhtä tyrmistyneelta kuin omani.....
                                  voihan myyrän myllerrys!

14 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Apua! Rosvo on oikeassa! :O Voihan myyrän myllerrys, tosiaankin!

Paula Kristiina kirjoitti...

Voi tuota Rosvon ilmettä! Miten noista myyristä mahtaa päästä eroon? Vaikka minäkin olen ollut eilen ja tänään ihan poikki, niin silti on ollut tosi kivaa sinun kerhossa :) Tämä valostuva kevät piristää kuitenkin jonkin verran. Huomisiin♥

Saila kirjoitti...

Ou... mikä piha! Siellä voisi pelata ehkä golfia, jos löytyy tarpeeksi reikiä ;-) Nyt kissat asialle ja heti!

Paula kirjoitti...

Voi noita myyrän hyväkkäitä kun ovat noin myllertäneet. Ovatkohan Koskella menneet tulppaanin ja narsissin ym. kukkien sipulit parempiin eli myyrien suihin.

Sude kirjoitti...

Ompa siinä kissoille kesäksi töitä ja ruokapalkalla =)

Lila kirjoitti...

Pelkään pahaa, että meidän piha näyttää samalta kunhan nuo lumet ensin sulaa... Voihan myyrät!

Mari kirjoitti...

Myyränpahukset mellastavat meilläkin :( vaan minkäs teet. Rosvolla on kyllä hyvä ilme :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli koko piha viime keväänä samannäköinen ja nyt sieltä, mistä lumi on sulanut näyttää taas tuolta. Hei, hei sipulikukat! :(

Kevätväsymys tulee käsitöissäkin, olen huomannut saman. Ehkä sit syksyllä uudelle innolla! :)
t. Riikkakp

Aikku kirjoitti...

Ennen vanhaan (kun olin lapsi) myyriä pyydystettiin kaivamalla perunapenkkien väliin ämpäreitä ja täyttämällä ne puoleen väliin vedellä. Myyrät juoksivat sankoon ja hukkuivat.

Nyt olisi kissalla töitä!

anja kirjoitti...

Kissoille näyttää maistuvan kissanruoho, pitäisi varmaan kokeilla sitä myös koirulille, kun ulkona ei vielä ole naposteltavia korsia.

Myyrät on meillä myös myllertäneet joka kevät, omenapuun juuristo nakerrettu niin, ettei puu pysy pystyssä! Ja sipulit syöty paitsi ei varjoliljan. Konstia niiden tuholaisten karkoittamiseksi ei taidan kuitenkaan löytyä, montaa on kokeiltu laihoin tuloksin.

Marjut kirjoitti...

Tuota samaa on odotettavissa kotikotona, kunhan lumet lähtevät:(

pappilanmummo kirjoitti...

Teillä on jo ihan kesä! Myyrien työtkin näkyvät...
jännitän, miten paljon myyrät ovat mökillä tehneet tuhojaan. Meillä on naapurissa kissoja, jotka käyvät meidän pihalla ja tuntuu, että myyrätkin ovat vähentyneet.

Peppi kirjoitti...

Voihan myyrät. Täällä ei vielä tuhoja pysty tarkkailemaan pitkään aikaan. Pihalla varmaan puoli metriä lunta edelleen + tietysti sit kolauspenkat muutaman metrin. Tuntuu niin epätodelliselle, että joskus sieltä vielä paljastuisi maata :)
Käsityökerho olisi sellainen, jota itsekin haluaisin vetää. Mutta K:n ollessa vielä "pieni" en ole ylimääräisiä työjuttuja ottanut. Ehkä vielä joskus kuitenkin.
Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

ArualMaria kirjoitti...

Onpas sulla kiirusta, tsemppiä! Kissat on tosi elementissään tuon ruohon kanssa. Meilläkin pitkästä aikaa kissoille kunnon ohraruukku. Ne kyllä niin rakastaa repiä ja rouskutella ruohoa. :)