tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kolmen kiri

 Tällä hetkellä minulla on kolmen kirjoneuleen kilpa, mikähän voittaa? No, Spiderman tietenkin, koska on kova kiipimään! Sitäpaitsi nämä lapaset pitää jo lauantaina luovuttaa synttärilahjaksi siskonpojalle. Tässä kisassa tämä työ on musta hevonen, koska muutama päivä sitten en edes tiennyt näitä neulovani. Mutta kun löysin nämä Tiinan
blogista peli oli selvä. Varsinainen ohje sitten löytyy täältä
 Kämmenpuoleltakin malli on kiehtova.
Kakkosena on Sinisukan arpajaisvoitto, sen tahtia hiukan haittasi pitkä nurjalle käännettävä käänne. Nämä meinaan kyllä tehdä mahdollisimman pian niin, että lapasia  ehtii vielä käyttääkin. Eiköhän nämä lähde postiin jo ensi viikolla.
Hyvänä kolmosena on Ingin arpajaisvoitoksi valitsemat sukat. Tämä on näistä helpointa neulottavaa, koska on niin kovin symmetrista, ettei mallia tarvi vilkaista kun se upposi helposti tajuntaan.
Neljäs suunnitelma liittyy Lilalta saamaani nahka-aarteeseen. Luulin saavani pieniä nahkapaloja, mutta tässähän oli oikein isoja paloja, joista syntyy vaikka mitä! Vielä kerran kiitos tästä laatikosta!

8 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Oikein kivoja malleja syntymässä:)

sinisukka kirjoitti...

OOOOOOOOOOOOOOOHHHHH :D Tuskin maltan odottaa - vaikka sanoinkin, ettei mitään kiirettä :)!! Kiitos tuosta ekan mallin linkistäkin!!

Saila kirjoitti...

Vau mitkä hämähäkkimiehen tumput!

Nina kirjoitti...

Että on kauniita kirjoneuleita <3

Paula kirjoitti...

Noissa hämähäkkimiesvanttuissa on makeet värit, niistä tulee hienot. Toisetkin vanttuut on kauniit ja kyllä nuo sukatkin ottaisin mielelläni. En osaa kuvitella, mitä nahkapaloista teet.

Marjut kirjoitti...

Kaikki ovat kauniita ja värit tulevat hyvin esiin.

Sirpa kirjoitti...

Ihania lapasia ja sukat onkin tulossa!

Saga kirjoitti...

Kateellisena katson noita kirjoneuleita....