keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Samaa lankaa...

riittää. Näistä tulis varmaan vielä kolmannetkin.
Aloinkin jo niitä, mutta teenkin niistä naisen kokoa. Harmaan silti korvasin valkoisella värillä. Nämä vanttuut kuuluvat edelleen siihen suvun nuorten miesten joululahjalaatikkoon.
Kiitos muuten kannustavista kommenteista. Jalka tuntuu ihan hyvältä. Onneksi ei silti tarvitse kävellä. Buranan voimalla mennään. Digiboxi tyhjenee kovaa vauhtia. Silti ei kyllä jaksa elokuviakaan katsoa ihan mahdottomia määriä kerralla. Tulee jo ihan epätodellinen olotila. Huomenna saa tämä yöpaidassa oleilu sentään loppua; siitäkin  jo pian sekoaa.....

11 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi, pikaista paranemista! Se on totta, että joskus haaveilee siitä, että voisi vain lojua, katsoa elokuvia ja tehdä käsitöitä. Mutta sitten kun siihen joutuu, ei se niin auvoisaa olekaan ja siihenkin kyllästyy!
Nuo vanttuut ovat todella kauniit, minä ainakin ottaisin mielelläni tuolla harmaalla pohjavärillä vaikka nainen olenkin (valkoinenkin kuulostaa kauniilta, eipä silti). Kun sattuu olemaan harmaa talvitakki, se on varmaan aika yleinen talvitakin väri!

Mammutti kirjoitti...

Paranemista täältä toivotetaan myös! Kauniit on lapaset!

Peppi kirjoitti...

Toissa talvena yritin itse tv-maratonia ja pötköilin koko maaliskuun sohvalla, iskias oli niin ärhäkkänä. Vaikka sitä arkikiireissä monesti haaveilee elokuvien katselusta ja oleilusta, niin kyllä sitä silti mielummin terveenä viilettäisi.
Kauniit lapaset olet saanut aikaiseksi - jospa luupiikkikin pian tokenisi!

intsu kirjoitti...

Komeat ovat lapaset. Tätä selatessa löytyi enempikin komeita lapasia.

Jaana kirjoitti...

Niin aika aikaansa kutakin.!

Daisy kirjoitti...

Paranemisia sinulle. Pyjamapäivä on joskus paikallaan, mutta sairauden takia tietenkään ei kiva.

Paula Kristiina kirjoitti...

Hienot lapaset! Kaikki meni hyvin koulussa, otettiin ihan rauhallisesti tai no niin...:D Aika tohinaa yksin neuvoa niin montaa yhtäaikaa. Paranemisia sinulle. Minä yritän jonkunlaista kelvollista kirjoneulletta saada aikaiseksi. Ei ollenkaan niin helppoa kun luulisi:D

Neferi kirjoitti...

Kiva väriyhdistelmä.

Luupiikki kuulostaa kyllä hirvittävän kivuliaalta jutulta...

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista toivottelee täällä toinen TV-maratoonille joutunut......

*Aikku*

Päivi kirjoitti...

Vai on luupiikki alkanut taas vihottelemaan. Toivottavasti kortisoni-piikki tehoaa. Tarvitaanko toipumiseen lepoa vai pitääkö kuitenkin liikkua? Mun koipi alkaa olla nyt lähes normaali, ei ihan kuitenkaan vieläkään täysin entisellään.
Mulla on loppuviikko lomaa, otan nyt uuden talvilepo-yrityksen enkä lue tällä kertaa sähköpostia ollenkaan....

anja kirjoitti...

Mageet tumput! Pitäskö kokeilla väreillä kutomista, nyt syntyy vaan sukkaa raidalla ja ilman! Laiskuus on hyvä lahja, sanotaan.
Paranemisia sinulle ja viikonloppua.