tiistai 29. marraskuuta 2011

Kodin komistus

 Viime kesänä tein todellisen löydön. Ostin ihanan klaffilipaston heinäkuussa. Lipastosta on tullut oikein olohuoneen keskipiste. Monessa blogin postauksessa se on näkynyt.
 Monet esineet, joille ei ole ollut oikein selkeää helppoa paikkaa ovat löytäneet  piilon klaffin suojasta. Siellä on järjestyksessä laskut, osoitemuistiot, postimerkit, kynät, tulitikut, sakset, korut ja moni tilpehööri. Pystylokerikot ja pikkulaatikot auttavat järjestyksen pitoa.
 Oma laatikkonsa on sukkapuikoille, joista päälimmäisenä käsityömessuilta ostamani Knitt Pro- puikkovalikoima.
 Ylin vetolaatikko sisältää kynttilävarstoni, joka on melkoinen. Kuten näkyy,  tykkään väreistä, vaikka on kyllä joulua odottamassa myös valkeat kynttilät.
Alempi laatikko on valmiiden käsitöiden laatikko ja se pullistelee nyt ennen joulua runsauttaan, mutta tulee lähiviikkoina tyhjentymään.Siellä on monta paria sukkia ja lapasia, kiitos Sukkasadon ja  Lapaskuun, unohtamatta tietenkään sitä Kesäyön hullutus- projektia.

11 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Tämä klaffipiironkisi on kyllä ylenmäärin ihastuttava! Hienompi kuin minun, vaikka omastanikin tykkään. Sinun piironkisi on myös upea, koska sitä ei ole menty "pilaamaan" maalaamalla. Minun piirongissani ei ole noin paljon lokeroitakaan. Mutta meilläkin piirongin sijaintipaikka on kodin keskellä.

Sirpa kirjoitti...

On kyllä komea lipasto! Ja paljon sinne näköjään mahtuu! :) Kynttiläkipot lipaston päällä kruunaavat kokonaisuuden.

Matleena kirjoitti...

wau mikä upea aarrelipasto! Siis aarre ainakin kahdessa merkityksessä: itse lipasto on aarre sinällään ja sen sisälle kätkeytyy paljon aarteita.

Kivoja joulutähtiä tuossa aiemmin!

sirkkis kirjoitti...

Kaunis klaffilipasto, oikea naisten aarrekaappi. Minullakin on tosi vanha klaffi ja on ollut minulla niin kauan ettenkehtaa kertoa.

Kangaskasa kirjoitti...

Kylläpä onkin ihana aarrepiigonki sinulla!

-maria- kirjoitti...

Onpa runsas valmiiden neuleiden varasto sinulla!

Neferi kirjoitti...

Hyvä järjestyksenpitäjälipasto :)

mustakissa kirjoitti...

Klaffilipastot ovat mahtavia, meiltä löytyy parikin kappaletta. Mieheni sanoo omaani aarrearkuksi, koska sieltä voi kuulemma löytää melkein mitä vaan. Taitaa kyllä pitää paikkansa...

Jaana kirjoitti...

Ihana aarrelipasto

Nipi kirjoitti...

Aikamoinen aarrekaappi!

KristiinaS kirjoitti...

Nätti on tuo lipastosi, sitä olen ihaillut kuvissasi. Jokunen vuosi sitten kun halusin itselleni klaffilipaston/pöydän niin niitä ei ollut missään. Pari kauppiastakin oli ihan ihmeissään mistä oikein puhuh. Noh, nyt niitä on vähän siellä ja täällä. Vanhat on tietysti paljon kauniimpia kuin uudenaikaiset.