torstai 17. marraskuuta 2011

Tulikin kämmekkäät

Piti tehdä lapaset, typistyivät kuitenkin kämmekkäiksi.
 Näistä tulikin elämäni ensimmäiset tälläiset. Ajattelin ottaa nämä autokäyttöön näin talvella. Näillä on kiva ajaa autoa, ottaa bensaa ja käydä ruokakaupassa. Tuntuvat ihanan lämpimiltä. Kämmenpuolelle tein ihan vaan kahdella värillä yksinkertaista mallia.
Kirjoneulemalli on kirjasta Mary Olki: Kirjokintaista kauneimmat. Malli on Valkealan kinnas. Sama malli kyllä löytyi myös toisestakin kirjoneulekirjasta, eli vanha kansanomainen.

14 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Auli, tämä liittyy ennemminkin niihn kristallimuovi- karkkipaperi pussukoihin....
Vastasitkin minulle jo tähän. No, kuule. Ostin tänään JättiRätistä tuota muovia, se oli juurikin siellä missä esim. muovitetut pöytäliinat jne. 4€/metri. Mutta mutta... siinä ei ollut mukana mitään paperia tai että se oli se pelkkä muovi eikä mitään "paperikerrosta" ollut. Sitä neuvottiin käyttämään Ja että jos ei ole teflonjalkaa, niin silkkipaperi siihen väliin.
Onkohan tuo nyt sellaista mitä sitten voin käyttää?
Eli laitan sitten silkkipaperin siihen väliin? Ja revin sen pois kun jutut on tikattu? Eikö sitä paperia jää siihen tikkauksen alle näkymään?
Enkö varmasti tartte teflonjalkaa?

Menen vielä tuonne ohjaamallesi sivulle, varmaan olen siellä käynytkin, mutta pitää mennä nyt uudelleen. Mutta mietin vain että mitähän tuli ostettua.

Miltähän sen 'oikean' muovin pitäisi tuntua? Tuo mitä ostin, niin oli vähän samanmoista kuin kontaktimuovi kirjoihin, ehkä hivenen paksumpaa, mutta näytti että kohtuullisen ohutta, etei ihan mitään tönkköä.

Ihmettelee tietämätön KahviKaneli

Auli kirjoitti...

Vastasin jo blogiisi. Sen pitää olla sellaista aika pehmeää ja taipuisaa. Sellaista vähän kun kontaktimuovi mutta ehkä vähänpalsumpaa. Niitäkin on vähän erilaisia.

Nova Melina kirjoitti...

Tosi kivat! Sä oot kyllä niin taitava neuloja.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniit kämmenkäät! En minäkään ole kun visiin yhdet tuollaiset tehnyt viime talvena. Kaikki meni ok koulussa. Tulen sinne messuille sain asit hoidettua mitä olinkin jo sopinut. Ne voi siirtää myöhemmäksi. On kiva päästä mukaan ja tietää että on ainakin yksi tuttu mukana. Kiitos sinulle kun näit vaivaa puolestani:D Sain ekat kirjoneule vantut valmiiksi, kovin tuli kaposet. Sopii silti mulle.

sirkkis kirjoitti...

Tosi kauniit 'räpikkää' ja ihanat käyttää. Minulla kun on reuma niin käytän aina noita. Joka vuodenajalle eripaksuiset ja värivalikko iso.

amuk kirjoitti...

Ihanat ja varmasti käytännölliset . Mitä lankaa käytit, näyttää niin kivalta ?

-maria- kirjoitti...

Kaunis väritys kämmekkäissä. Ajattelin autoilevalle ihmiselle kämmekkäitä pukinkonttiin, ilmeisesti ne siinä touhussa ovat hyvät. Minä ajan vain harvakseltaan, kun meillä ei omaa autoa ole.

Saila kirjoitti...

Kauniit! Kämmekkäät on kans ässät kun liikkuu ulkona ja haluaa ottaa kuvia, siinä ei voi räpeltää tavallisilla sormikkailla.

Neferi kirjoitti...

Oikein nätit, kiva väriyhdistelmä.

KristiinaS kirjoitti...

Onpa kauniit ja värikkäät kämmekkäät.
Mä olen käyttänyt myös voipaperia kun olen ommellut jotain ns. tahmeata kangasta, toimii yhtä hyvin kuin silkkipaperi.

Liisa kirjoitti...

Hienot! Kaunis väriyhdistelmä.

Jaana kirjoitti...

Tykkään!!!!

Sude kirjoitti...

Kyllä onkin tosi kauniit kämmekkäät. Voi osaisimpa minäkin kirjoneuletta.

Marjut kirjoitti...

Tosi kauniit. Tuollaiset minäkin tarvitsen; niitä voisi käyttää nahkahanskojen päällä.