sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Ompeluksia

 Pari nuorta naista toisistaan tietämättä sanoivat, että haluaisivat karkkipussukat nimenomaan uusvanhoista Kiss Kiss-pusseista. No, lapset saa sitä mitä tilaa, se on vähän näitä äitien iloja. Itselleni tein Marianne-pussin. "Ikkunoista" myös muka näkyy karkkeja, tosin Mariannet oli kovin vähissä (johtuen  minusta....).


Arpajaisteni suuren suosion takia lisäsin näitä lankavyötepusseja yhden lisää, eli palkintoja on neljä. Nämä punaiset on myös ommeltu Noitarumpu-kankaasta!

20 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Hih..
Justiinsa aloin uudestaan etsimään inspiraatioita (ja kenties ohjeita) karkkipaperi/kristallimuovi pussukoihin..ja huomasin, että olit päivittänyt blogiasi juuri ja mikä aihe!?!!!!!!!
Oliko sinulla näihin ihan ohjekin muualla blogissasi? Tai, mitä erityisesti pitäisi muistaa ottaa huomioon noita työstäessä? Miten tuo käyttäytyy ompelukoneen kanssa?

KahviKaneli kirjoitti...

Tämä "lankavyöte" pussukka- malli on minun mieleeni. Juurikin tuo muoto.

mustakissa kirjoitti...

Olenkin miettinyt, voiko myös noista pusseista tehdä pussukoita(joita en ole kyllä vielä yhtäkään edes aloittanut, mutta hyvin suunniteltu on jne..). Sain siis vastauksen.
Ihanaa lisää voittomahiksia!!

Sirpa kirjoitti...

Noi on niiiin ihania! Onneksi en osaa ommella,muuten nurkat olis täynnä tuollaisia! :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Pussukoita täälläkin ommeltu tänään:D

enkulin käsityöt kirjoitti...

IHANIA

Anonyymi kirjoitti...

Ja taas on tehty samoja! Edellis viikolla "jouduin" syömään kaksi Kis Kis- pussia, että sain pussukan tehtyä. Se pussi on jotenkin niin ihanan nostalginen - ja sisältö hyvän makuinen. Lankavyötepussisi ovat kivoja, juuri käsityöihmiselle sopivia. Kiva idea!

Mervi

Paula kirjoitti...

Olen jo matkalta kotona, huomasin, että multa on jäänyt pari postaustasi vallan väliin. Karkkipaperipussukat ovat hauskan näköisiä, samoin nuo uudet sukanneulomispussit.

KristiinaS kirjoitti...

KahviKanelille laitoin linkin yhteen ohjeeseen, mutta ehkä se on turhan monimutkainen.
http://lumiida.blogspot.com/2010/11/ohje-karkkipaperiompeluun.html

Mun kristallimuovilla on silkkipaperi ns. mukana, sellainen ruudutettu paperi muovi "takana". Sen kanssa on hyvä leikata ja ommella muovia, luistaa hyvin koneen jalan alla. Teflonjalka tai -teippi normijalan pohjassa on kanss hyvä.

KahviKaneli kirjoitti...

Kristiina S ja muut;
Eli, kun olen löytänyt mukavan kankaan ja sitten minulla on karkkipaperita (esim)ja tuota kritstallimuovia, niin mistä aloitan? Jos siis haluan, että tuossa pussukassa on myös vuori.
Laitanko ensin siihen kankaalle nuo karkkipaperit tms., kiinnitetäänkö ne jotenkin? Sittenkö tuo muovi asetellaan? ja ommellaan?
Menen Kristiina S katsomaan tuon linkin..

KahviKaneli kirjoitti...

KristiinaS ja Auli;
Kiitos, olittekin jo vastanneet! Kiitos kovasti.
Kuten huomaatte, kamala ompelukärpänen on purrut (en omista edes konetta - VIELÄ..)
Mutta keräilen jo ideoita, mistä voisin turvallisesti aloitaa.
Toivottavasti jo viikon päästä olen UUSI koneen omistaja? Ihan hullua!

Kangaskasa kirjoitti...

Karkkipussukatkin ovat aivan ihania!!

Kardemumma kirjoitti...

Minä olen kyllä heikkona näihin sinun vyötepusseihin. Koukuttaneet kyllä kerrassaan.

sirkkis kirjoitti...

Ihana tuo Kis-Kis pussukka ja Marianne on myös ihana. Kait minäkin olen arpajaisissa mukana , olis pussukka tarpeeseen.

Marjut kirjoitti...

Ihania pussukoita! Ovat jopa niin hauskoja, että kävi mielessä, kokeilisinko joskus. Minähän en tule toimeen ompelukoneen kanssa.

susamaria kirjoitti...

Oi, nuo KisKis-pussit ovat aivan ihania. Minä tykkäsin valtavasti noista karkeista pienenä ja aina sukulaistätien Fazerin Parhaat -pussista nuo valkkasin itselleni.

intsu kirjoitti...

Kertakaikkiaan on mukavan näköisiä karkkipussukoita!

Pirjo kirjoitti...

Ihania kisu-pussukoita! Meidän mummolla oli aina noita kissakarkkeja ja vaikka oli muitakin nameja niin nuo meni aina ensimmäisenä :) seuraavaksi meni sitten ne jääkarhukarkit, kai se oli enemmänkin se muoto kuin maku :)

liinu kirjoitti...

Suloiset kiskis-pussit! Itse olen ihan tumpelo ompelukoneen kanssa, olisi ihana kokeilla mutta... Ei auta kuin ihailla muiden tekemisiä...

Marle kirjoitti...

Hauskoja pussukoita!