tiistai 22. heinäkuuta 2014

Leikkimökkiremppa jatkuu


Leikkimökin maalausvastuu on ollut minulla koko ajan. Mies tekee kaikki vasaraa ja sahaa  vaativat hommat, minä fiilistelen näillä sisutushommilla. Tänään pääsin tosi toimiin ja mieluisiin sellaisiin.


Maalaan lattiaan vinoruudut koko lattian leveydellä. Niitä viilattiin siskon kanssa, jonka oivallinen ehdotus oli se, että ruudutuksen koko saadaan hyvin säädetyksi yksivärisillä reunuksilla. Tänään sitten menin "mökkisaunaan" (KUUMA!) maalarinteipin, pitkän teräsviivottinen ja puhelimen laskimen kanssa. Seurasi tarkat jakolaskut. Piirsin tussilla viivoituksen ja sitten alkoi varsinainen jumppahetki, kun teippasin neliöt ja kolmiot reunoistaan ennen maalausta. Koska maali on kovaksi ja kiiltäväksi kuivuvaa lattiamaalia, piti teipit repiä heti maalaamisen jälkeen, etteivät juutu kiinni.  Siinä oli selkävaivaiselle hyvää selkäjumppaa. Tyynyn päällä kyllä olin välillä polvillanikin. Huomenna sitten uusi teippaus, ja uusi maalikerros. Turkoosit (nyt vihreät) ruudut maalaan ensi viikolla. saa siis valkoinen osuus kunnolla kuivua. Olen innoissani! Minusta tästä tulee ihan sikahieno!

3 kommenttia:

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Totta tosiaan, sikahieno!
Reunat yhdistävät kuvion hienosti :-)
Kuumahan noissa pienissä leikkimökeissä tulee....vaan ei haittaa, kun homma on mieluista. Tiedän tunteen :-)

Aija kirjoitti...

Hei hinosti tehty luulin että oli klinker (siis lattialevyt) ennen kuin älysin että olet maalannut lattian-meillä samallainen lattia kylpyhuoneessa mutta ei kylläkään maalattu:)

sirkkis kirjoitti...

Ihana lattia ja niin klinkkerin oloinen.