maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kiva pieni puuha


Viime viikko oli aika kiireinen. Perinteisesti Porin Jazz ja Suomi areena tuo meille vieraita, niin tänä vuonnakin.  Onneeksi vieraat ovat tuttuja ja mutkattomia, niinpä jatkosimme miehen kanssa joka päivä myös leikkimökkiremonttia. Vierailu oli sellainen Bed and Breskfast -tyylinen, toki silti itsekin vähän osallistuin Porin tapahtumiin. Yhtenä kauniina päivänä pihassa istuessamme tuli mieleen toteuttaa idea maalata lisää pöytäliinan painoja. Lapseni maalasivat niitä muutama vuosia sitten ne  ja ovat säilyneet tähän päivään.


Tässä uudet akryylimaaleilla maalatut pöytäliinan painot. Viiden ihmisen väritulkinta. Tämä oli kivaa puuhaa. Nauroimmekin, että vähän kuin Vain elämää-ohjelman puuhat, ilman tosin lauluja ja itkuja. 


Yksi maalaajista sanoi, ettei ole kuin viimeksi lukiossa tehnyt jotakin tälläistä.  Tarpeen siis tuli tämä taidehetki!


Puutarhapainot toimivat  hyvin ja ovat hauskoja pöytäkoristeita. Akryylimaali muuten on yllättävän kestävää ja tarttuu hyvin kiveen.Tässä lapsukaisten hedelmäiset ja marjainen tulkinta pöytäliinan painoista. Yllättävän hyvin ovat väritkin säilyneet monen vuoden auringon porotusta.

5 kommenttia:

Aarnilintu kirjoitti...

Todella pirteä tuo pöytäliinakangas. Mistä se mahtaa olla? Pöytäliinanpainoja olen minäkin juuri väkerrellyt, kun liina mokoma meinaa lähteä tuulen mukaan väkisin.

Auli kirjoitti...

Tämä on Hemtexin alennusmyynnistä. Siitä riitti kahdellekin pöydälle ja se on vahattua. Hyvä siis pihaan, kuivuu kun kastuu.

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Onpas hauskaa puuhaa! Tuollaiseen voi osallistua kaikenikäiset :-)

sirkkis kirjoitti...

Kaunis liina pöydällä ja kivet on kuin samanaiheen mukaiset

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihanaa väri iloittelua!