keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen työ


 Tämän vuoden ensimmäiset lapaset valmistuivat tänään. Tykkään kovin, taitavat enteillä lunta...
No, sikäli sopivat hyvin tilanteeseen, kun ainakin oppilaani odottavat lunta kovin ja varsinkin Ruosniemen koulussa, jossa laskettelurinne ihan koulun lähellä kohoaa lumettomana.

 Nämä arvotaan kuudesluokkalaisten kesken tiistaina; lupasin neuloa yhdet arvottavat kannustukseksi kaikkien lapasten neuloneiden kesken. Kaikki saivatkin  lapasensa valmiiksi jouluksi ja neljä peräti kirjoneuletta, hienoa!

Näiden lapasten Ullan hyvällä   Norski-ohjeella  olen neulonut aikaisemmin värikkäät lapaset, jotka löytyvät täältä. Niiden neulomisesta on kulunut jo yli kolme vuotta. Jostakin syystä ne tuntuvat olevan blogini suosituin postaus!  Syynä lienee yksinkertainen otsikko "Kirjoneulelapaset", jota varmaan aika moni käyttää hakusanana malleja etsiessään. Näihin uusiin tein tavallisen resorivarren. Siinä ajattelin käytännöllisyyttä, pysyvät paremmin vähän pienemmissäkin käsissä.
Lanka näissä on koulun lankoja, Seitsemään veljestä, painoa hiukan yli 100g.
Siksi sitä en lisääkään omiin langankulutustilastoihini, joka saa vielä odottaa vuoden avausta!

8 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kauniit lapaset😚

Satu kirjoitti...

Kauniit ovat :-)

Suvikummun Marja kirjoitti...

Kauniit ja talviset tosiaan :)
Minullakin on tuo Norski-malli odottamassa toteuttamista. Kirjoneule ei oikein ole minun alaani, joten aloittaminen siirtyy ja siirtyy.....

MariJ kirjoitti...

Kauniit lapaset, kuten kirjoneuleet aina! :)

Marjut kirjoitti...

Kaunis kirjoneule!

Hepsi kirjoitti...

Kauniit lapaset!

Eija kirjoitti...

Kauniit lapaset

anja kirjoitti...

Lämpimät lapaset on nyt todella tarpeen. Kudoin pipon ja lapaset kirjoneuleena ja vaikka lankojen lopuista sommittelin, mielestäni tuli ihan hyvät.