maanantai 6. tammikuuta 2014

Ristiriitaiset tunteet


Tykkään lumesta. Nyt vaan tuntuu siltä, että taidanpa peukuttaa sen puolesta, ettei sitä lunta enää tulisikaan, kun ei kerran aikoinaan tullut. Pahalta vaan näyttää. Viikon päästä tänne Poriinkin on luvattu talvikelejä. Pakkasta, lunta... Plääh...
Ainoa syy miksi toivoisin pakkasta on se, että lapsilla olisi kivempaa. Ja koulussa päästäisiin luistelemaan. Tälläinen talvi ei ole varmaan liikunnanopettajien ihannetalvi...
Minusta tämä on ihanteellinen, ainakin vaihteeksi muutaman lumisen talven jälkeen: ei ole liukasta, pääsee hyvin kävelemään, kun ei ole pakkasta autoilukin on kivempaa, eikä tarvi töissä aamuisen palelluttaa sormia, kun pistää autoa taskulampun valossa lämmitystolppaan, eikä töistä lähtiessä tarvitse kaivaa autoa lumen alta. No, se valo? Aamulla luimme lehdestä, että päivä on jo pidentynyt yli 20:lla minuutilla. Kyllä se siitä!

Neulon lapasia, jotka eivät jotenkin sovi tähän vihreään talveen. Neulonpa silti!

10 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Minäkään en toivo lunta.
Koulussa voisin jatkaa suunnistuskautta…
tai onhan noita sisälajeja.

sirkkis kirjoitti...

Lasten iloksi minä toivon lunta. Pääsisivät luistelemaan ja rinteisiin laskettelemaan. Nuo pikkuihmiset tuossa päiväkodinpihassa kaivelevat rapakoita ja ovat kurasia.

Paula Kristiina kirjoitti...

Minä toivoisin hiukan pakkasta, siis hiukan... Ja luntakin kaipaa kovasti. Ihanat vanttuut tulossa, saanko sulta tuon lumihiutalemallin?
Nähdään koulussa♥

Rouva Kivitikka kirjoitti...

5 ja 5 eli 5 cm lunta ja 5 astetta pakkasta. Maaliskuun alussa voisi lumi sulaa pois ja kevät kukoistaa :-D

Matleena kirjoitti...

Huomasin itsekin ajattelevani samoin, kun kuulin että talvi voisi lopultakin tulla. Mutta onhan se otettava vastaan, kun/jos se tulee. Saapa mieheni ainakin kunnolliset hiihtokelit, kun on raukka tuolla jäisellä ladun pohjalla yrittänyt hiihtää. Itse kyllä pärjäisin ilmankin. ;)

Nätit lapaset tulossa. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeaa neuletta.
On nämä maailmankirjat aivan sekaisin tänävuonna. Meillä on aivan vähän lunta vielä. Kevät voisikin tulla ilman kovia paukkupakkasia

Nina kirjoitti...

Kauniiltahan nuo lapaset tuossa viheriöivällä nurmella näyttävät.

KristiinaS kirjoitti...

Jep, ei tässä mitään lunta enää tarvita, eikä pakkasta varsinkaan.

SatuSanna kirjoitti...

Ihan samaa mieltä kanssasi tuon lumen suhteen. Mitäs ei aikanaan tullut. Nyt voitaisiin vain mennä näillä eväillä kevättä kohden. =)
Ihanaa kuviota teet vanttuisiin.

Nova Melina kirjoitti...

Mulla alkaa olee vähän sama juttu. Tässä vaiheessa ei niinkään sitä talvea enää toivoisi, kevättä kohti vaan. Mutta taitaa se silti tulla... ;)

Ihanaa alkanutta vuotta Auli ja inspiraatiota käsitöihin!! Sitä kyllä kaipaisin itsekin. :)