tiistai 2. heinäkuuta 2013

Punkaharjulta kotiin

 Viikko Punkaharjulla sujui hienosti. Kolmantena kesänä peränjälkeen vietin täydellisen irtautumisen suurinpiirtein kaikesta. Ei ollut nettiä, ei muutakuin radio ja Hesari, jonka hakemiseenkin vierähti aina hiukan aikaa kun oli pieni kävelymatka postilaatikolle.  Punkaharjulla helteessä (maksimi  +35!!) sain kuin saikin lähes kaksi sukkaparia valmiiksi: nämä menevät työkaverini Arjan kaveriparinkunnalle lahjaksi, miehen sukat saan tänään valmiiksi.
Hyvän ystävän kanssa voi hyvin nauttia retriittiä ja mikäs sen paremmin Punkaharjulle sopiikaan, vaikka se varsinainen Retriitti sieltä olikin ensimmäistä kesää kiinni. Kotiinpalaaminen vaatii totuttelua, olen elänyt viikon niin luonnon helmassa. Ulkona olimme aamusta iltamyöhään, siinä välillä otimme jopa parin tunnin päikkäritkin..

 Tervetulotoivotus oli mitä mukavin. Seitsemän tunnin yksinäisen ajomatkan jälkeen oli kyllä mukava kilistellä kuohuvaa. Ystäväni Riitta kun osaa fiilistelyn jalon taidon jos kuka!
7 kommenttia:

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Voi kun olet tehnyt kauniit villasukat, aivan ihanat :)

mummeli kirjoitti...

Voi mahoton miten kauniit sukat! Kesä on kivaa aina välillä. Pikku loma olisi nyt tarpeen vanhallekkin, kun malttaisi pitää näppinsa kurissa pihalla.

Nina kirjoitti...

Sukkia yritän saada minäkin aikaiseksi,jotenkin niiden tekeminen ei ole huvittanut laisinkaan mutta pakko jos tahtoo perheelle lämpöiset varpaat talveksi :)

MariJ kirjoitti...

Kauniit sukat!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeudet nuo sukat ja namimansikat. Ihanaa iltaa sinulle.

Paula kirjoitti...

Tosi nätit sukat! Mukavaa että retkesi oli noin onnistunut ja Riitta osasi fiilistellä sopivasti.

anja kirjoitti...

Punkaharju on hieno paikka. Harmi, että Retretti on nyt suljettu, se on ollut meidän joka kesän retkikohde.

Komeat on sukat, varmasti vastaanottajalle mieluiset.