keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kirjoneuleinnostus

Tämä keskikesän innostus kirjoneuleisiin  jatkuu.. jatkuu... Mies jo eilen sanoi minua maaniseksi ;)
Minulla on paljon ideoita, jotka jäävät vielä kuvaamatta, koska valmista ei ole vielä paljon tullut. Ideat kun joskus rönsyilevät.
 Tuntuu kuin olisin taiteilija, pensselini on vaan lanka ja värini lankakerät! Viime päivät olen neulonut aamusta iltaan, kaupassakin tänään kävin vain kun oli ihan pakko. Eilen tuli mukava keskeytys kun blogituttu toiselta puolelta Suomea soitti. Vietimme kivan päivän Noormarkun ruukin alueeseen tutustumassa. Oma kamera kiireessä unohtui. Oli kiva tavata ja olimme kuin vanhoja tuttuja ja yhdistäviä asioita löytyi varsinkin kun meillä on sama ammatti. Kävin sentään tänään myös jokaviikkoisella lenkillä ystävän kanssa. Lenkin olemme joka viikko tehneet paria viikkoa lukuunottamatta koko kesän ja meinaamme jatkaa vielä koulun alettuakin. 

Nämä sukat ovat toinen pariskuntasukkatilaus, toiset tein jo aikaisemmin. Sukat menevät  lahjaksi työkaverin tuttavapariskunnalle. Sukat neuloin ilman mitään ohjetta. Käytin  muutamaa yksinkertaisia 4:n, 6:n ja 12 silmukan yksinkertaisia kuvioita, joita olen ennenkin käyttänyt ja jotka ovat kai sitten syöpyneet aivoihini ;)

 Tässä naisellinen versio samoista raidoista. Joku voi ajatella, että miten tällä helteellä voi kutoa sukkaa. Hyvin, kun on innostus päällä! 


Kun tässä jo kehuin itseäni taitelijaksi (joku voisi kyllä ajatella, että helle ja jatkuva kutominen on sekoittanut pääni...) pitää nyt sitten vielä lisätä, että väripalettini on kai sitten olohuoneen lankakaappi, johon on jo tullut mukavasti rakoja ja väljyyttä. Mutta ei hätää mitään, lankaa on pahvilaatikoissa, eli järjestelykysymys vaan, milloin palettini on taas täynnä! Lankahylly olohuoneen keskeisellä paikalla herättää joissakin ihmisissä vähän hilpeyttä. Viimeksi vihkipappi oli siitä huvvittunut, mutta hänkin, edesmenneen äitini tuntevana, totesi minut äitini tyttäreksi... Jostakin syystä sukulaiseni eivät ihmettele sitä silti yhtään ;).
Muuten, painoa sukilla oli 110.8g ja 155.8g, eli neljäsosa kiloa lankaa taas muutti olomuotonsa.
Ja kuusi kiloa langankulutusta vuoden alusta pamahti täyteen! Hienoa, yli 60 100g.n kerää!

Huomenna meinaan vähän himmata neulomisessa ja mennä kaupungille, ja varmasti vietän tovin pitkästä aikaa myös muiden blogien parissa.

Hyvää loppuviikkoa!

11 kommenttia:

Aikun Askareet kirjoitti...

Nättiä pintaa... anna vaan luovuuden kukkia!

Sarppu kirjoitti...

Kaunista on, kaunista on...kyllä tuossa aikamoinen taiteilija saa olla, sinulla on muuten sitten sama vika kuin minulla, että ideoita olisi roppakaupalla, kunhan saisi edes osan toteutettua.

Paula kirjoitti...

Hienoja!

Daisy kirjoitti...

Taiteilija oletkin! Hyvää kesän jatkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita sukkia. Ja tuo lankakaappi on kyllä hieno :)
t. Eija

sirkkis kirjoitti...

Kaunista kirjoneuletta ja tuo sinun lankavitriini on kuin koru.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniita kirjoneulesukkia! Sulla on kova vauhti päällä. Onko sulla jo se "mulla on neuloosi" muki:))

möhönasu kirjoitti...

Kauniita villasukkia :) ja lankakaappi on myös hieno.

MariJ kirjoitti...

Upeita sukkia!

Kisa kirjoitti...

Kauniita sukkia :)

Annika kirjoitti...

Voi miten upeita sukkia!!