perjantai 29. maaliskuuta 2013

Perjantaiaamu

Pitkäperjantaiaamu oli kylmä. Ulkona kymmennen astetta pakkasta! Kevätlintu lennähti uuninpellinvetimeen. Sain sen työkaveriltani  Paulalta

 Pääsiäinen on aina kuulunut minulle tärkeisiin juhliin. Tykkään pääsiäisen tunnelmasta, siinä on harras, kuitenkin  kodikas tunnelma ja kevät tulee silloin .


Kuusi vuotta sitten kiirastorstaina äitini kuoli aika lyhyella varoitusajalla. Niinpä siitä asti on pääsiäistunnelmiini kuulunut myös äidin muisteleminen. Vaikka äidin kuolinpäivä ei ole aina kiirastorstai, minulle se on ollut siitä alkaen aina. Isäni lempikukkia taas olivat "punaset tulpaanit", ajatus myös hänelle.... :)

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Mä kans tykkään pääsiäisestä, se on jotenkin oikeesti juhlan tuntuista aikaa, ja onhan se iso juhla. Ja tässä ei ole sitä turhaa hössötystä ja paineita. Mitens ne pääsiäisruuatkin sujuu vähemmällä laittamisella ja touhulla kuin jouluna;)
Ihana tuo sun takkatuli, ja kauniita koristeita.

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Rauhallista pääsiäisen aikaa, nyt on hyvä hetki muistella läheisiä.
Kuvistakin välittyi lämmin tunnelma!

sirkkis kirjoitti...

Kaunista pääsiäisen jatkoa sinulle.

Sarppu kirjoitti...

Täälläkin tykätään pääsiäisestä ja varsinkin herkuista, mutta myös tunnelmasta, uuden synstymästä ja kevään valosta, oikein aurinkoista pääsiäisenaikaa.

KahviKaneli kirjoitti...

Mukavaa Pääsiäistä sine!
Tuli mieleeni tuostä pöytäliinastasi: mummolassa oli tuon tyyppinen vahapöytäliina aikoinaan ja meidän esikoinen, silloin ehkä 4 v. istuskeli siinä aamupalalla ja kun mummi tuli siihen jotain tarjoilemaan, niin meidän poika tokaisi ja katsoi pöytäliinaa : "En oo minä tuohon piirtäny".