torstai 14. maaliskuuta 2013

Kissa kuin emäntänsä

 Tämä viikko on ollut tosi tosi rasittava. Kauheat yöpakkaset ja lähes jokapäiväinen  lumisade on saanut sekä kissan että emäntänsä  hiipumaan. 
Nekku nukkuu aikalailla uunin lähellä katonrajassa, välillä haukotellen.
 Välillä se nousee pystyyn nuokkuen. Väsyttää.....
Tämä ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: kevät: tule jo....
Tällä viikolle olen minäkin elänyt kuin kissa.  Pääasiallinen hommani on ollut lämmittäminen ja nukkuminen... mitä nyt välillä olen joutunut lumitöihin....9 kommenttia:

ArmiL kirjoitti...

Täälläkin kovat aamupakkaset ja lumen tulo olleet rankkoja jokaiselle tällä mäellä ja muuallakin, nyt vähä aika katsoin ikkunasta ja katuvaloon katsottuani että jopas taas satelee sitten lunta, tämän sanoin miehelle niin ei hyppinyt ilosta!

Saila kirjoitti...

Olisikohan siitä uuninpankosta voinut rakentaa niin ison että sinne mahtuisi ihminenkin...?
Tosiaan järkyt kelit eikä loppua näy!

Rva Pioni kirjoitti...

Kevääntulo on tosi hidasta.
Ei me tykätä siitä täälläkään.
Onneks teillä on tuo panko.

sirkkis kirjoitti...

Tänään katselin noita järkyttävän isoja kinoksia. Kyllä meille tulee vedenpaisumus kun ne alkaa sulaa. Ihana kissa ja kyllä sen kanssa on mukava nukkua ja saa oikein kunnolla laiskotella.

Aikku R-T kirjoitti...

Minä oon vissiin sit ainut, joka nauttii lumesta ;). Meillä on ollut tavanomaista vähemmän lunta tänä talvena ja nyt kun sitä on viime aikoina sadellut, niin minusta se on vain ja ainoastaan kivaa :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uneliiaaltapa vaikuttaa - emäntä meinaan

Askartelin itte kirjoitti...

Kiva postaus.On ollut kyllä kovia yöpakkasia täälläkin.Lunta ei pahemmin ole satanut. On kyllä aikaa kun täällä satoi lunta:)Mukavaa viikonloppua:)

satunNainen Paula kirjoitti...

Samaa vikaa! En muista, että olisin koskaan erityisemmin kärsinyt minkäänsortin kevärväsymyksestä, mutta nyt on puhti poissa, totaalisesti!
Tulisipa kevät jo!!

Paula Kristiina kirjoitti...

Voi kun pääsis sinne pankolle makoilemaan:)) Ihania kuvia ja ihana on kuvattavakin. Lämpöistä viikonloppua koko perheelle♥