maanantai 6. huhtikuuta 2015

Valmista


Pääsiäisloma aikana sain kuin sainkin vauvanpeiton valmiiksi ja myös tuleva äiti tykkäsi siitä, hän näki sen tosin vaan kuvana.  Usein vauvoille tehdään hyvin vaaleita pastellisävyisiä peittoja, mutta minä tälläisenä väri-ihmisenä tykkään, että vauvoillakin saa olla väriä.
Peitto on kokoa 100 x 80 cm. Ei siis mikään ihan pieni vaunupeitto.
Tähän peittoon sain kulutettua muutamia vuosia lankavarastoissa pyörineen langanlopun, kuten vaaleimman punaisen, joka on vaikka kuinka vanhaa hiukan kirjavaa Woolia. Samaahan on myös sinisenä ja ainakin harmaana (myös varastossa minulla) ja tätä vauvanpeittoa oli niin kiva tehdä, että jo ajattelin, että pitäiskö tehdä toinen vauvavarastoon.


Tässä on punaisia sävyjä monta, mutta vihreitä vain kolme. Liilaa ei ole lainkaan, vaikka kuvasta voisi niin päätellä. Lnagat ovat erilaisia Woolin vahvusia villa- ja villasekoitelankoja. Vauvan peiton haluan silti aina tehdä koneessa pestävistä langoista.


Reunaksi valitsin reunuskirjastani helpon pylväspykäreunan. 


Mukava ajatella, että pieni suloinen vauva nukkuu loppukesästä tämän peiton alla.

8 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Kyllä kelpaa vauvan köllötellä!

Saila kirjoitti...

Ihana peitto! Kyllä vauvojen luulisi väreistä nimenomaan tykkäävän.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kyllä tuli kaunis, niin ihanat värit:)

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihanat sävyt!

sirkkis kirjoitti...

Nuo sinun vekkikuviset peitot ovat kaikki niin ihania , pitäisi kokeilla tehdä itselle sellainen. Ensin opittava tuo mallivirkkaus.

Mammutti kirjoitti...

Aivan mahtava peitto!

Hepsi kirjoitti...

Upea, värikäs peitto!

satunNainen Paula kirjoitti...

Kerrassaan upea!!
Niin moneen otteeseen olen tätä mallia blogissasi ihaillut, että olen päättänyt sen vielä lankalaihiksen merkeissä toteuttaa! Ja taas päätös vahvistui! :o)