perjantai 13. kesäkuuta 2014

Voimaa tekemisestäTänään aamulla poikkesin työkaverini Paulan luona. Monet blogiani lukevat lukevat varmaan myös Paulan blogia. Paula aloitti blogin hiukan sen jälkeen, kun olin omani aloittanut. Hän on koulussani kouluavustaja ja varsinkin pienten tunneilla minulle oikea käsi. Tänä vuonna myös seiskojen tunneilla, kun oli iso ryhmä. Vein hänelle tuomiseksi kimpun juhannusruusuja, koska tänä kesänä häneltä jää mökkireissut näkemättä syöpähoitojen takia. Tämän tohdin tässä kertoa, koska Paula on tämän kertonut myös omassa blogissaan. Mökillä kukkii juhannusruusu tämän kesän siis ilman mökkivieraita. 


 Paula on välillä tosi huonovointinen, mutta kun vaan pystyy, tekee heti jotakin. Olin ihan otettu kun sain häneltä lahjaksi oikein himovirkkaajan virkkausrullan. Piti heti kokeilla miten se toimii. Erinomainen juttu ja kätevä reissaavalle virkkaajalle.


Juttelimme Paulan kanssa siitä, miten tärkeää käsillä tekeminen on hänelle ja millainen voimavara se on. Paula oli neulonut ison kasan myssyjä itselleen, sekä lahjoitettavaksi syöpäyhdistykselle vielä enemmän. Aina kun vaan jaksaa.


Kun tulin kotiin sanoin miehelleni, etten voi sanoin kuvata sitä, miten ihailen Paulan positiivisuutta ja elämäniloa. Tiedän, että välillä on vaikeaa, mutta välillä on näitä pieniä ilon ja (hyvän) tekemisen hetkiä.
 Kortin Paula oli tehnyt Oma koppa- virkkauskirjan innoittamana. Kiitos Paula sinulle ystävyydestäsi . Toivon, että jos joskus joudun vastaavaan tilanteeseen, muistan positiivisen esimerkkisi. <3 
Odotan sitä, että palaat jälleen peilipaikalle.


8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voimia Paulalle taistoon ja teille ystäville ja läheisille! Positiivisuus on ihmeellinen voimavara, todella hieno ominaisuus.

Paula kirjoitti...

Hienoa että kaima on näin positiivinen vaikka välillä on huono olo. Kaikkea hyvää Paulalle hoitoihin ja toipumiseen.

sirkkis kirjoitti...

Ihanan lahjan sait ystävältäsi, toivotan hänelle kaikkea hyvää.

Sude kirjoitti...

Ompas hyvän näköinen virkkauspussukka, tosi kätevä. Tuon kehtaa kaivaa esille vaikka missä tilanteessa.
Voimia Paulalle, positiivisuus ja usko paranemiseen auttaa paljon tuossa taudissa. Itsellänikin se oli ja paranin.

Saila kirjoitti...

Oi, voimia Paulalle!
Ihanan pussukan sait ystävältä!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella ihana ja rakkaudella tehty lahja.
Voimahaleja ja enkeleitä.

KahviKaneli kirjoitti...


:)

Paula Kristiina kirjoitti...

Nyt en oikeen tiedä mitä tähän postaukseen sanoisin. Tippa tuli linssiin. Kiitos Auli että olet ystäväni♥ Takulla palaan pelipaikalle ja entistä ehompana:))